۱۳۹۲ فروردین ۱۰, شنبه

التماس جمهوری اسلامی از دولت بریتانیا برای بالا بردن سطح روابط دیپلماتیک



علی اکبر صالحی ، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی  گفته است که منعی برای ازسرگیری روابط با بریتانیا وجود ندارد.
آقای صالحی در گفتگویی با سایت خبری مشرق نیوز درباره احتمال از سرگیری روابط با بریتانیا گفته است: " من آن موقع در جده بودم که به من راجع به این اتفاق خبر دادند. در واقع رفته بودم تا درباره مسئله سوریه مذاکراتی انجام بدهم و اتفاقا یکی از موارد مورد بحث این بود که سفارتخانه‌ها در سوریه امنیت ندارند. من در آن جلسه از سوریه دفاع می‌کردم که خبر دادند چنین اتفاقی در تهران افتاده است. همانجا در ماشین تلفنی با وزیر خارجه انگلیس صحبت کردم، یعنی او شماره من را گرفت و با هم صحبت کردیم و من گفتم که متاسفم از اتفاقی که افتاده و نباید این اتفاق می‌افتاد."

آقای صالحی در بخش دیگری از این گفتگو افزود: "مجوزی داده شده بود که تظاهرات کنند و این ایرادی ندارد ، اما این که از دیوارهای سفارت بالا بروند، بروند داخل سفارت و آن اتفاق ها را رقم بزنند.خب اگر آنها هم این کار را بکنند ما چه طور بگوییم که کار شما خطاست."



آقای صالحی دراین گفتگوبا تاکید براین که حمله به سفارتخانه بریتانیا "انصافا اتفاق سنگینی بود و نباید این اتفاق می    افتاد" 
گفت: "بالاخره آنها در خانه ما و در سرزمین ما بودند، و طبق مقررات و تفاهم هایی در این جا مستقر بودند، یکدفعه ما آمدیم ، خلاف همه آن مقررات و تفاهمات عمل کردیم که این کار،کار درستی نبود. الان هم ما به آنها گفتیم که کاردار شما می تواند بیاید ، برای این کار هم مصوبه مجلس را داریم که طبق آن مصوبه اختیاراین کار با وزارت خارجه است و می تواند هرطور که خودش صلاح می داند، عمل کند."
 البته شایان ذکر است که عوامل جمهوری اسلامی در حمله و تسخیر سفارتخانه ها سابقه بسیار درخشانی  داشته و دارند . 


 سفارت بریتانیا در خیابان فردوسی و اقامتگاه دیپلماتیک و مرکز فرهنگی بریتانیا در باغ قلهک تهران ۸ آذر سال ۱۳۹۰ مورد حمله گروهی از معترضان به سیاست های بریتانیا قرار گرفت.
در واکنش به این اقدام، بریتانیا کارمندان خود را از سفارتخانه‌ خارج کرد و دستور تعطیلی فوری سفارت ایران در بریتانیا را صادر کرد و از کارمندان سفارت ایران خواست که خاک بریتانیا را ترک کنند
Read more

۱۳۹۲ فروردین ۸, پنجشنبه

ما جز شورای ملی چه داریم ؟


 جمله ای قبل از فوت زنده یاد داریوش همایون در زمان شلوغیهای سال ٨٨ : ما جز جنبش سبز چه داريم؟ 
 ایشان خواستار این بودند که همه هم دل و هم صدا به جنبش بپیوندند. در حقیقت هم شاهد بودیم که اکثر افراد یا گروه ها با نگرش های متفاوت، از چپ تا راست و مذهبی و غیر مذهبی سبز شدند و جنبش را در حد توان خود یاری رساندند. حال بماند که مقصر اصلی از بین رفتن جنبش از رهبران بود یا از جای دیگر ... بحث ما چیز دیگری است. اینکه برای اولین بار نشان دادیم با اتحاد داشتن هر کاری از دستمان ساخته است. از طرفی تجربه نشان داده " هیچ سازمانی " به تنهایی قادر به هیچ گونه اقدام مثبتی در راه رسیدن به آزادی و دموکراسی نبوده و شاید همه  امتحانشان را بارها پس داده باشند. بنا براین تنها چاره کار باز با هم بودن است. ( البته اگر قلبا خواستار آزادی و دموکراسی باشیم )
اگر زنده یاد داریوش همایون حال در قید حیات بودند بی شک اعلام می کردند که :
ما جز شورای ملی چه داریم ؟  از همه فعالین سیاسی می خواستند که به شورا ی ملی بپیوندند و در حد امکان یار و یاور شورا باشند. در واقع با این بحرانی که در داخل کشور بوجود آمده، مردم به حدی در خفقان و سانسور با بد ترین وضعییت اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی زندگی می کنند که دیگر توان تحملشان بسر آمده و شاید تنها چشم و امید شان همین اوپزیسیون تا حدی ناقص است و بس !
درداخل اگرحرفی بزنند به بد ترین وجه از سوی رژیم برخورد می شود، به کشورهای خارجی (غرب تا شرق  )هم نمی شود هیچ چشم امیدی داشت چون آنها به تنها چیزی که هرگز فکر نکردند مساله آزادی، آسایش و رفاه ملت ما بوده و منافع خودشان را تحت شعاع هر چیزی قرار داده اند.
بنابراین نتیجه می گیریم که تنها فعالین سیاسی خارج از کشور باید راهی بیابند و آن هم جز با هم بودن در زیر چتری.. یا شورایی کار کردن، هیچ راهی باقی نمانده است.
 فراموش نکنیم ما از کشور جهان سومی هستیم و نباید در شروع کار انتظار مطلق را داشته و مسائل شورا را با کشور های اروپایی مقایسه کنیم . چنین چیزی میسر نخواهد بود. توقع ما از اکثر روشنفکران و فعالین سیاسی این است که در کار با یک دیگر گذشت داشته و چنین انتظاری که همه چیز بر وقف میل شان باشد را نداشته باشند. تجربه بارها ثابت کرده که هر شخصی هر حرفی یا نظری بدهد در بهترین وجه چهل نفر مخالفند! امری که باعث شده تا کنون حتی یک شورای موفق هم شکل نگیرد.
در حال حاضر این وظیفه هر ایرانی میهن دوستی است که با هر گونه نگرشی از چنین فرصت طلایی نهایت استفاده را کرده و به شورای ملی بپیوندد تا با مشارکت   خدمتی به مردم کرده باشد. باید روشنفکران و فعالین برای یک بار هم که شده با عملکرد صحیح سرمشق مردم داخل کشور باشند. باید در عمل  نشان دهند که اگر سالها در کشورهای دموکرات زندگی کردند از آداب و اصول دموکراسی به حد کافی آموخته اند.
تا شکل گیری شورای ملی زمان زیادی باقی نمانده و باز هم برای بار چندم تکرار می کنم مردم تنها چشم و امیدشان به شماست. پس دیگر نشستن و بهانه آوردن جایز نیست. باید باور داشته باشیم که دیگر راهی باقی نمانده است.

                
 برگفته از وبلاگ : چوایران نباشد تن من مباد
Read more

۱۳۹۲ فروردین ۱, پنجشنبه

استفاده بهینه از لابی های موافق توسط وزارت خارجه جمهوری اسلامی

در طول سالیان اخیر، گروه‌های مختلف سیاسی با طرح ایده‌های ضد جنگ، بحث‌های مرتبط با برخورد سخت‌گیرانه قدرت‌های بزرگ با جمهوری اسلامی بر سر برنامه هسته‌ای را زیر سوال برده‌اند. این گروه‌ها که اکثرا نگاهی چپ دارند، بعضا به مخالفت با منتقدین برنامه‌های هسته‌ای و نظامی جمهوری اسلامی برخاسته و با یادآوری حمله نظامی آمریکا به عراق، بدون سندیت لازم، سعی کرده‌اند مشروعیت گزینه نظامی علیه جمهوری اسلامی را به حداقل برسانند.
برخی از این گروه‌ها نیز با وجود فقدان مجوز لابی‌گری، از سوی مراجع مختلف سیاسی، به عنوان لابی جمهوری اسلامی شناخته شده‌اند. مجموعه روابط سیاسی و اقتصادی برخی مرتبطین به این گروه‌ها با جمهوری اسلامی در گذشته و حال سوال‌های زیادی را بر می‌انگیزد.
استفاده از ظرفیت‌های ایرانیان مقیم خارج از کشور، جهت تعدیل مواضع و رفتارهای دولت‌های کشورهای غیر هم‌سو علیه نظام اسلامی یکی از وظایف عمده و مهم وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی است. به این ترتیب، ایرانیانی که شهروندان این کشورها هم هستند ، مورد توجه ویژه سفارتخانه ها و کنسولگری های حکومت اسلامی  برای اثرگذاری روی دولت‌های مخالف جمهوری اسلامی خواهند بود.
این ایرانیان قاعدتا با فعالیت‌های رسانه‌ای و یا «لابی‌گری» می‌توانند با ارتباط گرفتن و جلب اعتماد دست‌اندرکاران اتاق‌های فکر نزدیک به دولت‌های غیر هم‌سو، تردیدهایی را در دل سیاست‌مداران ایجاد کنند.
انتقال اطلاعات متناسب با خواست نظام جمهوری اسلامی از طریق برخی افراد نزدیک به اتاق‌های فکر، انتشار کتاب و مقاله و تلاش برای کوچک جلوه دادن برنامه‌های هسته‌ای و نظامی جمهوری اسلامی می‌تواند یکی از راه‌های متناسب با برنامه وزارت خارجه، حتی از طریق دیپلمات‌ها و مذاکره کنندگان سابق نظام که اینک مقیم غرب هستند باشد.
با این همه، از میان دولت‌های غربی، دولت محافظه‌کار کانادا با اخراج دیپلمات‌های ایرانی و کسانی که در سالیان گذشته، برای استفاده از ایرانیان مقیم، تلاش برای نفوذ در ساختار این کشور را آغاز کرده بودند، نخستین دولتی است که برنامه‌ریزان وزارت خارجه جمهوری اسلامی را ناکام کرده است.
بهره‌گیری از «گروه‌های هم‌سو» در «کشورهای غیر هم‌سو» از جمله ایالات متحده، کانادا، انگلستان و فرانسه می‌تواند مورد توجه دولت‌های این کشورها نیز قرار گیرد. دولت کانادا در ماه‌های اخیر، توجه زیادی به ایرانیانی کرده که با دولت جمهوری اسلامی همراهی و همکاری کرده‌اند.
سخت‌تر شدن قوانین تحریم در آمریکا نیز چندان با مجموعه‌‌هایی که بخواهند با رژیم تهران هم‌راه و هم‌منفعت باشند، راحت نیست، نویسندگان برنامه جدید وزارت خارجه جمهوری اسلامی، استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای را نیز مدنظر قرار داده‌اند.
در این برنامه به «بهره‌گيري از امکانات و ظرفيت‌هاي ديپلماسي رسانه‌اي در تعديل مواضع و رفتارهای کشوهای غیر هم‌سو» به عنوان یکی از فعالیت‌های سال‌های آینده پرداخته شده است. انتشار یادداشت‌هایی در رسانه‌های بزرگ که به نحوی اغراق‌آمیز، تاثیر تحریم‌ها را بزرگ‌نمایی می‌کند می‌تواند بخشی از همین برنامه باشد. 
Read more

۱۳۹۱ اسفند ۲۹, سه‌شنبه

سال نو بر همه ایرانیان مبارک باد


 سالی گذشت و می رویم تا سالی جدید را آغاز کنیم ؛ البته  هرگز نباید فراموش کنیم که هر آغازی را پایانی است و سال جدید پیش رو را نیز در چنین روزهایی و در آینده  به پایان خواهیم برد .
 و بازهمچون سالهای قبل نمی دانیم که آیا انتهای سال ۱۳٩٢  را خواهیم دید یا نه. آیا این همه و حیات فانی ارزش آن را دارد که یکدیگر را برنجانیم و خلق و خوی انسانی را گاه گداری ، فراموش کنیم؟!.
بیایید با حسی زیبا و بر گرفته از باورهای ایران باستان ، سال آینده را با گفتار،پندار و کردار نیک آغاز کنیم و به سرانجام برسانیم . باشد که به میمنت این سه پند حکیمانه گذشتگان فرهیخته مان ، سالی نیکو ، پیش رو داشته باشیم .
بیایید در ادامه زندگی راستگویی را ،اولویت اول زندگی قرار دهیم که به راستی دروغ ، منشا تمام زشتی هاست .
بیایید  همچون شاهنشاه کهن میهنمان داریوش ، از اهورامزدایمان بخواهیم کشورمان را از شر جنگ و فساد وخشکسالی و دروغ حفظ کند.
برای تک تک عزیزانم ،دوستانم ،هم میهنانم و باورمندان کردار نیک ،گفتار نیک و پندار نیک ، سال نیکویی را بهمراه بهروزی و سلامت و شادکامی آرزو می کنم و آرزو دارم سال آینده ،سال آزادی ایران و رهایی ملت در بند ایران باشد .
هر روزتان نوروز
نوروزتان پیروز
محمد رضا حیدری سخنگوی کمپین سفارت سبز 
اسلو - نروژ
29 اسفندماه 1391 
Read more

۱۳۹۱ اسفند ۲۷, یکشنبه

مشکلات جهان با حضور نظامی آمریکا رفع نمی‌شود


کیسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا در سخنرانی خود درشورای امور جهانی دالاس گفت: ما نمی‌توانیم تمامی تراژدی‌ها را با حضور نظامی آمریکا رفع کنیم. ما تمایل داریم تا با سیاست خارجی بعنوان یک گزینه فوق‌العاده و خطیر بهره ببریم.
کیسینجر مدعی شد که آمریکا و همپیمانان غربی این کشور که ایران را به دنبال کردن برنامه تسلیحات هسته‌‌ای متهم می‌کنند، تنها یک سال زمان دارند تا ایران را از تسیلحاتی شدن باز دارند. وی ادامه داد که ایران می‌تواند ظرف مدت 12 ماه، به مسلح کردن یک کلاهک هسته‌ای با مواد هسته‌ای دست پیدا کند.  کیسینجر اعلام کرد که مذاکرات ناموفق بین ایران و کشورهای غربی تنها به نفع ایران است و اگر ایران سلاح‌های هسته‌ای بسازد، کشورهای همسایه تلاش می‌کنند تا سلاح هسته‌ای بسازند یا به آن دست پیدا کنند. وزیر خارجه اسبق آمریکا در خصوص راهکاری برای برنامه هسته‌ای ایران گفت: ما باید تصمیم بگیریم که آیا تحریم‌ها را افزایش دهیم یا از دیگر راههای اعمال فشار استفاده کنیم و یا کمی سازش کنیم. این یک تصمیم بسیار سخت است. ما باید مطمئن شویم که خود را به یک درگیری و نزاع بی پایان وارد نمی‌کنیم.
از دیگر مسائلی که کیسینجر به آن اشاره کرد، موضوع سوریه بود که مدعی شد، ایران علاوه بر برنامه هسته‌ای در صدد است از قدرت و کنترل خود در سوریه استفاده کند و آمریکا باید گروههایی را که در سوریه می‌تواند از آنها حمایت کند، شناسایی کرده و با روسیه وارد همکاری شود.

Read more

۱۳۹۱ اسفند ۲۲, سه‌شنبه

برنامه زمانی برای شرکت در اولین مجمع شورای ملی ایران


برپایی مجمع عمومی موسس شورای ملی ایران

شنبه ۷ و یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲

۲۷ و ۲۸ آپریل ۲۰۱۳
با درود بیکران خدمت شما ایران یاران و پشتیبانان فراخوان ملی
با توجه به استقبال گسترده مردم در داخل و خارج از مرزهای کشور عزیزمان و پشتیبانی شما ایرانیاران گرامی از طرح فراخوان ملی، ونظر به مشارکت و پشتیبانی شما در ارسال پیام ها، انتقادات و پیشنهادات در پیشبرد روند تشکیل شورای ملی ایران، کمیته موقت هماهنگی امروز این نوید را برای مردم ایران دارد که پس از رایزنی های سازنده بین المللی و همچنین با ارزیابی تازه ترین پیشرفت های تدارکاتی، مجمع موسس شورای ملی ایران در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ برابر با ۲۷ و ۲۸ آپریل ۲۰۱۳ در شهر پاریس برگزار می شود.
بنابراین از علاقمندان به شرکت در انتخابات اعضای مجمع عمومی موسس درخواست می گردد، به موارد و شرایط زیر توجه بفرمایند.
شرکت کنندگان در مجمع عمومی موسس شورای ملی ایران درشهر پاریس، توسط امضاکنندگان منشور پیشنهادی و با رای مستقیم آنها در تارنمای فراخوان ملی انتخاب خواهند شد. همچنین هر سازمان سیاسی امضاکننده فراخوان ملی می تواند یک نماینده به مجمع عمومی موسس معرفی نماید.
امضا کنندگان گرامی فراخوان ملی، لطفا یکی از دو گزینه الف یا ب را انتخاب نمایید:
الف) نامزد شرکت در مجمع عمومی موسس شورای ملی ایران (حضوری یا مجازی) با حق رای هستم.
مشخصات دریافت شده در فرم پرسشنامه، چکیده فعالیت های سیاسی، حقوق بشری، تجربیات حرفه ایی، کاری و فردی به علاوه عکس شما جهت آگاهی دیگر رای دهندگان در تارنمای فراخوان ملی بمنظور معرفی شما نامزد گرامی برای شرکت در مجمع موسس منتشرخواهد شد. مشخصات شخصی مانند ایمیل و تلفن محفوظ خواهد ماند و در هیچ جایی منتشر نمی شود.
یا
ب) علاقمند به مشارکت در انتخابات، تنها برای انتخاب نمایندگان خود در مجمع عمومی موسس شورای ملی ایران هستم و در مجمع موسس شورای ملی شرکت نمی کنم.
مشخصات فردی شما محرمانه باقی می ماند و در اختیار هیچ فرد یا سازمانی قرار نخواهد گرفت، لطفا از مشخصات حقیقی خود در رای گیری استفاده نمایید. استفاده از مشخصات غیر واقعی ممنوع است و مسئولیت احراز خلاف آن برعهده اعلام کننده می باشد.
شرایط داوطلبین شرکت در مجمع عمومی موسس شورای ملی ایران:
· امضاکننده منشور پیشنهادی شورای ملی ایران در تارنمای فراخوان ملی،
· داشتن تابعیت ایرانی (سیستم خاک: فرد در کشور ایران متولد شده است، سیستم خون: کسانی که مادر و یا پدر آنها ایرانی است اعم از اینکه در ایران و یا در خارجه متولد شده باشد).
· دارای حداقل سن ۱۸ سال،
· شرکت با هویت واقعی خود (نه مستعار) به شکل تصویری و نوشتاری،
مدارک مورد نیاز جهت ارسال به کمیسیون ناظرین ** برای نامزدهای عضویت در مجمع و همچنین رای دهندگان به شرح زیر می باشد:
· ارسال کپی یک مدرک شناسایی معتبر به همراه عکس (برگه عکس دار پاسپورت یا گواهینامه رانندگی یا کارت شناسایی ملی دولتی و یا گواهی پناهندگی سازمان ملل)،
· ارسال یک عکس به روز از چهره شما به فرمت الکترونیکی،
· اعلام نشانی و مشخصات کامل به همراه ایمیل و تلفن سازمان یا نهادی ویا سه نفرمعرف که آشنایی کامل با شما دارند بر اساس یکی از گزینه های زیر:
1. یک سازمان سیاسی و یا مدنی،
یا
2. محل اشتغال،
یا
3. سه معرف معتبر
که شما را در صورت تماس کمیسیون ناظرین تایید نمایند.
مدارک مورد نیاز جهت ارسال به کمیسیون ناظرین برای فقط رای دهندگان به نمایندگان خود برای شرکت در مجمع به شرح زیر می باشد:
· ارسال کپی یک مدرک شناسایی معتبر به همراه عکس (برگه عکس دار پاسپورت یا گواهینامه رانندگی یا کارت شناسایی ملی دولتی و یا گواهی پناهندگی سازمان ملل)،
**یادآوری ۱: کمیسیون ناظرین یک سازمان بیطرف متشکل از حقوقدانان قسم خورده پایه یک دادگستری کشور فرانسه است.
یادآوری ۲: در تمام روند ثبت نام برای شرکت در مجمع موسس و یا شرکت در انتخابات می بایست، از آدرس ایمیلی که فراخوان ملی را امضا نموده اید برای ارسال مدارک به کمیسیون ناظرین و تکمیل پرسشنامه در تارنمای فراخوان ملی استفاده نمایید. در صورت عدم تطبیق آدرس ایمیل ارسالی به کمیسیون ناظرین و آدرس ایمیل در پرسشنامه تارنمای فراخوان ملی با آدرس ایمیل ثبت شده شما در لیست امضاکنندگان فراخوان ملی، پرونده درخواست شما باطل می باشد.
چناچه شما واجد شرایط نام برده شده می باشید، مدارک در خواستی به شرح بالا را به کمیسیون ناظرین، ارسال نمایید.
آدرس الکترونیکی کمیسیون ناظرین :
همچنین برای تکمیل فرم پرسشنامه و تعهدنامه در تارنمای فراخوان ملی به لینک زیر مراجعه نمایید:
در صورت تایید برگه های هویت شما از سوی کمیسیون ناظرین به شما پیام الکترونیکی به همراه یک شناسه و رمز عبور برای شرکت در انتخابات ارسال می شود. وظیفه نگهداری و محافظت از شناسه و رمز عبور شما بعهده خودتان می باشد و در صورت بروز هر مشکلی با ایمیل آدرس register@farakhanmeli.org تماس حاصل نمایید.
مهلت ارسال مدارک درخواستی و تکمیل پرسشنامه تا ساعت ۱۲ شب پنج شنبه به وقت تهران اول فروردین ماه ۱۳۹۲ برابر با ۲۱ مارس ۲۰۱۳ می باشد.
پاینده ایران
کمیته موقت هماهنگی برای تشکیل شورای ملی ایران
نکات حقوقی و امنیتی
۱. مسئولیت ارسال مدارک به کمیسیون ناظرین و تکمیل پرسشنامه در تارنمای فراخوان ملی به عهده شخص شما می باشد.
۲. کمیته موقت هماهنگی برای تشکیل شورای ملی ایران بهترین کوشش خود را برای ثبت ایمیل ها و پاسخ های شما انجام می دهد و کوشش می کند مشخصات شما را به سرعت هرچه تمام تر در لیست نامزدهای انتخابات برای شرکت در مجمع موسس شورای ملی ایران منتشر نماید. چنانچه به هر دلیلی فرم درخواستی نامزدی شما برای شرکت در این انتخابات به دست کمیته نرسد و یا مورد تایید کمیسیون ناظرین قرار نگیرد و یا به هر دلیلی مشکلی برای رسیدگی به درخواست شما پیش آید، کمیته هیچگونه مسئولیتی را پذیرا نیست.
۳. اگر به هر دلیلی شما این ایمیل را به اشتباه دریافت کرده اید و یا امضا کننده فراخوان ملی نبوده اید، از شمادرخواست می کنیم این ایمیل دریافت شده را از سیستم خود پاک کرده و با ارسال یک ایمیل به آدرس unregister@farakhanmeli.orgارسال نمایید. دراینصورت می توانید درخواست حذف داده های خود را از فراخوان ملی بنمایید.
۴. تارنمای فراخوان ملی برای حفاظت از داده ها و اطلاعات شما از یک نرم افزار امنیتی در سرور استفاده می نماید. تمام اطلاعات وارده شما را کد کرده تا احتمال دزدی و یا دسترسی به آنها کم شود. همچنین ما از روند امنیتی خواسته شده در قانون حفاظت از داده ها Data Protection Act پیروی می کنیم تا از دسترسی افراد غیر مجاز به این اطلاعات جلوگیری نماییم. در صورت انصراف برای حذف کلیه اطلاعات و مشخصات خود به ایمیل unregister@farakhanmeli.org ارسال نمایید.
۵. توجه: به دلیل مراتب حساس امنیتی برای هم میهنان داخل کشور، کمیته موقت هماهنگی قادر به ارسال مشخصات ثبت شدگان به هیچ فردی نمی باشد. امید است که شما به این مهم توجه داشته باشید و درخواست ارسال مشخصات شخصی را از این کمیته نداشته باشید.
۶. تمام تماس های مورد نیاز با این کمیته و برگزار کنندگان مجمع فقط از طریق ایمیل ثبت شده شما در تارنمای فراخوان ملی می باشد. چناچه ایمیلی دیگر از ایمیل ثبت شده شما در تارنمای فراخوان ملی دریافت نماییم به آن پاسخ نمی دهیم.
۷. تارنمای فراخوان ملی اطلاعات دریافت شده از شما را محفوظ نگهداشته وبه سازمان یا فرد سوم در میان نمی گذارد.


Read more

۱۳۹۱ اسفند ۱۸, جمعه

اتحاد برای ایران وایران برای همه ایرانیان می باشد

در طول سه سال گذشته جمیع اقدامات حکومت اسلامی  ، نشان از نقض آشکارای حقوق اولیه بشردر ایران می باشد و تمام دول دنیا به وقیح بودن این رژیم پی برده اند و متوجه گردیده اند که در صورت سازش با حکومت اسلامی  خشم ابدی ملت ایران را برای خود خواهند خرید.
امروز تمام مردم ایران در داخل و خارج کشور از هر گروه ودسته و حزب به اهمیت اتحاد و باهم بودن در زیر کلمه مقدس ایران پی برده و نیاز به تشکیل شورای ملی را در اولویت مبارزات خود قرار داده اند .
در اینجا لازم است که تاکید کنیم که از نظر کمپین سفارت سبز  ایران یعنی کرد، بلوچ ، ترک ، فارس ، لر، ترکمن و عرب  چیزی که سران حکومت مذهبی واستبدادی فعلی ایران سالها برتفرقه وجدائی آنها ازهم کوشیده وبا خرج سرمایه های ملی کشور آنرا تبلیغ کرده اند و باعث خرابی و ویرانی ایران گردیده اند.
امروزتمام مخالفان حکومت اسلامی در پرتوی جنبش سبزملت ایران به یک اتحاد برروی خواستهای  حداقلی خود رسیده اند که می توان دراینجا به برخی ازآنها که درمنشور شورای ملی درج گردیده اشاره کرد :  تمامیت ارضی ایران ، دموکراسی ، عدالت ،آزادی بیان ،آزادی زندانیان سیاسی و جدائی دین از سیاست .
درواقع نکته مهم واستراتژی جنبش سبزهمانا قراردادن تمام رنگها درکنارهم همچو رنگین کمان  می باشد .شایان ذکر است اولین نکته ای که دموکراسی به ما می آموزد:  تحمل یکدیگر با هر فکر و اندیشه و ایدئولوژی است ولذا اتحاد برروی حداقلها توسط گروه های اپوزیسیون حکومت وقت ایران و ایجاد شورای ملی ایرانیان این نقشه رژیم را که خواهان نفاق و تفرقه بین ما می باشد را باشکست مواجه کرده است.
پیام کمپین سفارت سبزامروزبه همه ایرانیان درداخل و خارج کشورفقط یک جمله است : «اتحاد برای ایران وایران برای همه ایرانیان می باشد.»    
متن سخنرانی محمد رضا حیدری
سخنگوی کمپین سفارت سبز 
در دانشگاه جورج واشینگتن
07.03.2013


Statement by Mr. Mohammad Reza Heydari
Baroness Morris, My Lords, Ladies and Gentlemen,
In the last 33 years, all the actions of the Islamic Republic indicate to obvious violations of basic human rights in Iran and finally during the events of the electoral coup d’état ofJune 2009, the public rage overflew and different intellectual, ideological and ethnicschools in form of a people’s ‘rainbow’ (including the Green Movement) gathered andconsolidated around an axis of minimal demands. Eventually, after one and a half years ofactions and planning all the above have joined the call for National Council of Iran inorder to liberate the Iranians from Islamic Republic dictatorship.
This welcoming process has shown that not everyone in the body of Iran’s government sympathises with the regime and a majority of them are against the Islamic Republic and
formation of a democratic alternative has caused their open and apparent separation from
the regime. These are freedom-loving Iranians who, in exile, have come to defending the
process of forming the National Council of Iran and they are expecting the support of the
international community for this council in order to strengthen their determination in
struggle against the Islamic Republic.
The ‘Green Embassy Campaign’ is a small member of this great ‘rainbow’ of Iranian nation
that from its outset due to the following contents of the proposed charter of the National
Council of Iran decided to join it. Those contents are: Iran’s sovereignty, democracy,
justice, freedom of speech, separation of religion and state, abolishing political
imprisonment, torture and capital punishment, abiding by all international rules and
standards to protect the environment and finally a total avoidance of violence and war.
The message of the ‘Green Embassy Campaign’ to all Iranian compatriots inside or outside
Iran is: “Solidarity and Freedom for Iran and Iran for All Freedom-loving Iranians”.
Read more

توطئه جدید حکومت اسلامی برای خنثی کردن برنامه فرایند تشکیل شورای ملی ایران

بر اساس اطلاعات بدست آمده از همکاران کمپین سفارت سبز در داخل و خارج کشور بر مبنای یک گزارش خیلی محرمانه که از سوی نهادهای امنیتی حکومت اسلامی تهیه و در اخیتار بیت رهبری نظام اسلامی قرار کرفته است. به صراحت عنوان گردیده، که تنها آلترناتیوهای موجود، که قابلیت ایجاد تحرک ،در میان اقشار مختلف مردم را دارا می باشند و می توانند برای ثبات جمهوری اسلامی ،خطر آفرین باشند ،عبارتند از : 

الف ) شورای ملی ایران ، که هم اکنون فرایند تاسیس آن، با اعلام  فراخوانی در حال انجام بوده و محوریت آن، با رضا پهلوی و برخی از عناصر جدا شده ازنظام جمهوری اسلامی می باشد.
ب) گروه مجاهدین خلق، که البته دارای پایگاه مردمی در داخل و خارج نبوده و فقط به لطف پول های رژیم صدام حسین توانسته اند. تشکیلات خود را تاکنون منسجم نگهدارند .تنها می توانند وسیله ای در دست دول خارجی جهت تحمیل رژیمی وابسته بعنوان جایگزین نظام عمل نمایند .
با توجه به این خطر بالقوه ،کمیته مشترک مسئول ،شامل وزارت خانه های امور خارجه ،ارشاد،اطلاعات با همکاری سپاه باید تدابیر زیررا  اتخاذ  و اقدام نماید:
۱- باید با انجام اقدامات لازم از نزدیک شدن وهمراه گردیدن این دو تشکل به هم  جلوگیری بعمل آید. البته تضادهای  بین آنها ونیز اقدامات نیروهای نظام در داخل و خارج از کشور، سبب گردیده است ،که تاکنون مانع ازاین مهم یعنی اتحاد این دو گردیده وباید به این برنامه ها در همین راستا کماکان ادامه داده شود . 
۲- با تهیه فیلم ها و برنامه هائی همچون الماس فریب و مثلث ، برخی گروه های کوچک اپوزیسیون ، که نزد اذهان عمومی در داخل و خارج از کشور، شناخته شده نبوده و همچنین در عرصه حرکت اعتراضی مردم نمی توانند موثرواقع شوند را  تبلیغ ومطرح کرد. تا از یک سو مانع محبوبیت شورای ملی و اتحاد اپوزیسیون حول آن گردیده  و از سوی دیگر نسبت به تخریب و ترور شخصیت عناصرو افرادی که از ادامه همکاری با حکومت اسلامی خوداری کرده اند وهم اکنون  با گروه های اپوزیسیون در حال تماس می باشند را باعث گردید  .   
۳- ممانعت از پخش اخبار مربوط به فرایند تشکیل شورای ملی در داخل کشور و استفاده از تمام رسانه های در اختیار و مورد تایید جمهوری اسلامی در خارج، به منظور تخریب افراد شرکت کننده در تشکیل فراخوان شورای
ملی و همچنین در رابطه با خنثی کردن خطر بالقوه خود شورای ملی ونیز ممانعت از اتحاد فراگیر حول آن،شایسته است، از برنامه موفق قدیمی یعنی تعریف از محمد رضا پهلوی در رسانه های خارج ، جهت انتقاد از فرزند وی استفاده نموده، این بار بالعکس، در قالب دلسوزی از رضا پهلوی ، تیشه به ریشه شورای ملی زده،.بعدا با پیشرفت این برنامه،  بتوان از شورای ملی علیه وی استفاده  و تبلیغ معکوس نمود.
 با توجه به مراتب فوق که عینا از اسناد واصله به کمپین منعکس شد،شایسته است هموطنان راه و روشی را که منجر به رهایی از نکبت جمهوری اسلامی گردد ،انتخاب نموده همواره این نکته را در نظر داشته باشند، که هر طیفی از سه طیف مطرح رژیم (احمدی نژاد.خامنه ای.اصلاح طلبان حکومتی) در انتخابات آتی پیروز شود. یا سیستم ریاستی به پارلمانی و انتصاب نخست وزیر منجر گردد ،علیه مردم و مخالف منافع ملی ایران بوده ، باید با اتحاد خود از فرصت (نهایی شدن پروژه ملی شورای ملی ایران ) واستفاده بهینه از فرصت طلائی تا انتخابات کذایی رژیم اسلامی در خرداد.این چند ماه پیش رو را تبدیل به آغاز پایان رژیم جمهوری اسلامی نماییم .باید یک بار دیگر خاطر نشان نمود امروز هر کس یا گروهی در جهت عکس حرکت اتحاد و همبستگی ملی ایرانیان برای براندازی رژیم عمل میکند. خواسته یا ناخواسته در راستای ثبات پایه های قدرت رژیم عمل و به آرامانهای ملت ایران خیانت نموده و در هر اقدام ضد بشری رژیم شریک است و آیندگان یک روز تکلیف خود و کشورشان را با این قبیل خائنین ملی روشن خواهند نمود  .
 
کمپین سفارت سبز
دفتر مرکزی: اسلو- نروژ
اسفند ماه ۱۳۹۱
مارس 2013 
Read more

۱۳۹۱ اسفند ۱۷, پنجشنبه

بیانیه کمیته موقت هماهنگی پیرامون تاریخ برپایی مجمع موسس شورای ملی ایران

در پاسخ به انتظارات گسترده ملی و مردمی در داخل و خارج از ایران و در نظر داشتن وضعیت حساس کشور اعم از امور داخلی و یا تحولات منطقه ای، کمیته موقت هماهنگی و تدارکات برای تشکیل شورای ملی ایران ، طی جلسه فوق العاده روز سه شنبه ۱۵ اسفند ماه سال ۱۳۹۱ خورشیدی (۵ مارس ۲۰۱۳ ) پس از ارزیابی تازه ترین پیشرفت های تدارکاتی، نسبت به تعیین تاریخ برگزاری شکوهمند مجمع موسس شورای ملی ایران، اتخاذ تصمیم نمود.
مجمع موسس شورای ملی ایران در روزهای ۷ و ۸ اردییهشت ۱۳۹۲ برابر با ۲۷ و ۲۸ ماه آپریل در شهر پاریس برگزار خواهد شد. شرکت کنندگان در این مجمع موسس شورای ملی ایران مطابق برنامه تدوین شده، براساس رای مستقیم امضاء کنند گان منشور پیشنهادی انتخاب خواهند شد.
در اجرای این طرح ملی، از روز ۱۸ اسفند ماه ۱۳۹۱، مطابق با ۸ ماه مارس۲۰۱۳ ، پیام های الکترونیکی به منظور اطلاع رسانی و دعوت از داوطلبان برای شرکت در انتخابات، بمنظور حضور در مجمع موسس شورای ملی ایران، برای امضاء کنند گان منشور ارسال می گردد.
کمیته موقت هماهنگی طی بیانیه های جداگانه، تدریجا جزئیات بیشتری را پیرامون نحوه برگزاری انتخابات و روش های شرکت در این رویداد تاریخی در اختیار هموطنان قرار می دهد.
همزمان با اطلاع رسانی های الکترونیکی مستقیم و انتشار بیانیه های رسمی، بمنظور روشنتر ساختن روند برگزاری مجمع موسس شورای ملی ایران از شبکه های رسانه ایی فارسی زبان پخش خواهد شد.
پاینده ایران و ملت ایران
سخنگوی کمیته موقت هماهنگی برای تشکیل شورای ملی ایران
رضا تقی زاده
چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۱
۶ مارس ۲۰۱۳
Read more

۱۳۹۱ اسفند ۱۱, جمعه

تحریم ‌بخش مالی و نفت ایران برداشته نمی‌شود

 در حالی‌که علی باقری مدعی شد گروه ۱+۵ "منطق ایران" را پذیرفته است، ‌یک دیپلمات اروپایی گفت که محدودیت فعالیت ‌مرکز اتمی فردو و بازرسی کامل آن از جمله شروط برای جلوگیری از تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران است.

در پی اظهارات یک مقام آمریکایی درباره جزییات مذاکره اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ یک دیپلمات اروپایی نیز برخی از موارد این گفت‌وگوها را فاش ساخت.
این دیپلمات ارشد اروپایی در روز پنج‌شنبه (۱۰ اسفند/۲۸ فوریه) در وین گفت که پنج کشور دارای حق وتو و آلمان در مذاکرات اتمیاز ایران نخواسته‌اند که مرکز غنی‌سازی فردو را تعطیل کند و سخنی نیز درباره لغو تحریم‌ها گفته نشده است.

وی تاکید کرد که به ایران تفهیم شده که "قابلیت‌های" مرکز اتمی فردو باید "محدود" شود. این دیپلمات ارشد اروپایی که نخواست نامش فاش شود تصریح کرد که از این فرمول‌بندی "ناروشن" آگاهانه استفاده شده تا ادامه مذاکرات اتمی به خطر نیافتد.
این دیپلمات اروپایی گفت که شش قدرت بزرگ جهانی در آلماتی از ایران خواسته‌اند که امکان ورود بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تاسیسات اتمی زیرزمینی فردو را فراهم کند.
 دولت ایران باید متعهد شود که نمایندگان آژانس اجازه بازرسی‌های پایه‌ای در فردو را دارند. به گفته این دیپلمات، گروه ۱+۵ به ایران پیشنهاد داده ‌است که از اورانیوم ۲۰ درصدی خود برای استفاده در راکتور تحقیاتی تهران  بهره جوید. پیش از این گروه ۱+۵ از ایران خواسته بود که اورانیوم با غلظت بالا را در خارج از ایران انبار کند. زیرا بر اساس ارزیابی کشورهای غربی این خطر وجود دارد که ایران با افزایش حجم اورانیوم ۲۰ درصدی، در مدت کوتاه‌تری به ساخت بمب اتمی دست ‌یابد.

این دیپلمات اروپایی تایید کرد که گروه ۱+۵ تنها به ایران گفته است که در صورت تحقق موارد فوق جامعه بین‌المللی از تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران خودداری خواهد کرد و امکان تعدیل برخی از مجازات‌ها علیه جمهوری اسلامی نیز وجود دارد. وی افزود، محدودیت برای معاملات نفت و گاز ایران و همچنین تحریم بخش مالی این کشور همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.
همچنین"فرانسوا اولاند" رییس جمهور فرانسه معتقد است مذاکرات با ایران در مورد برنامه هسته ای این کشور هیچ نتیجه ای ببارنیاورده است. وی در جریان نشست خبری در مسکو پس از مذاکرات با "ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه چنین عقیده ای را ابراز کرد.رییس جمهور فرانسه گفت: "ما دارای بررسی مشترک و ارزیابی مشترک در مورد ایران هستیم. باید تمام کارها راانجام داد تا ایران از برنامه هسته ای خود صرفنظر کرده و این کار را بدون طرح هیچگونه شرایطی انجام دهد". وی تاکید کرد مذاکرات یگانه روش حل مساله برنامه هسته ای ایران است. اولاند گفت: "متاسفان ما باید متذکر شویم که با وجود تحریم ها روند مذاکرات هیچ نتیجه مشخصی ببار نیاورده است".






Read more