۱۳۹۳ دی ۹, سه‌شنبه

پیشنهادهای آمریکا به جمهوری اسلامی به منظور تبدیل شدن به یک قدرت منطقه ای

باراک اوباما رئیس جمهورآمریکا، در مصاحبه با شبکه رادیویی ان.پی.آر آمریکاگفته است : "ایران کشوری بزرگ و پیچیده است که سابقه 'تروریسم دولتی' دارد و تلاش داشته به سلاح هسته‌ای برسد یا دست‌کم به تجهیزاتی دست یابد که منجر به ساخت سلاح هسته‌ای می‌شود."
از نگاه آمریکا اولین قدم بزرگ که می‌تواند به بهبود روابط ایران و آمریکا منجر شود، حل پرونده هسته‌ای است و این‌که مقام‌های جمهوری اسلامی بتوانند جامعه جهانی را قانع کنند که به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیستند.
زمانش رسیده است که جمهوری اسلامی قدر فرصت را بداند و با توجه به توانایی و منابع فوق‌العاده‌ای که دارد به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شود که هم برای مردم این کشور، هم منطقه و هم آمریکا اتفاقی خوب است.
او رسیدن به توافق با جمهوری اسلامی را محتمل دانسته است، هر چند پیش‌تر جو بایدن، معاون او گفته بود که این احتمال بسیار ضعیف است.
رئیس‌جمهوری آمریکا تا کنون بارها اعلام کرده که شرط اول بهبود رابطه این کشور با جمهوری اسلامی حل پرونده هسته‌ای است.
مهلت رسیدن به توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی دوشنبه سوم آذر به پایان رسید اما این مهلت برای هفت ماه دیگر، یعنی تا دهم تیرماه سال آینده، تمدید شد.
شایان ذکر است برخی ازمقامات جمهوری اسلامی می گویند که در پی عادی کردن روابط خود با دولت آمریکا نیستند و مذاکرات آنها تنها بر حل اختلافات بر سر پرونده اتمی متمرکز است.
اوباما در عین حال به این موضوع اشاره کرده است که بعضی در جمهوری اسلامی قدر مذاکرات را می‌دانند و به دنبال استفاده از آن هستند، اما بعضی "تندروها" در داخل آن کشور از رسیدن به راه حلی برای پرونده هسته‌ای احساس خطر می‌کنند چرا که به گفته آقای اوباما، "چنان به شدت بر ضد آمریکایی و ضدغربی بودن خود سرمایه‌گذاری سیاسی و اعتقادی کرده‌اند که از گشودن درها به روی جهان وحشت دارند.
او در پاسخ به این سوال که آیا با ایرانیان احساس همدلی کافی دارد و متوجه خواسته‌های آنان در رسیدن به توافق هسته‌ای هست یا نه، گفت: "فکر می‌کنم همدلی داریم. اگر به روند مذاکرات نگاه کنید به ایرانیان تاکید کرده‌ایم که می‌خواهیم نیازهایتان را برای توسعه یک برنامه هسته‌ای متعادل در راستای تامین انرژی به رسمیت بشناسیم؛ به شکلی که جهان اطمینان حاصل کند برنامه‌های هسته‌ای از چارچوب‌های تعیین شده فراتر نخواهد رفت."
رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید که متوجه نگرانی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ناشی از جنگ وحشتناک هشت ساله با عراق هست، جنگی که در آن صدها هزار نفر کشته شدند؛ اما باید میان این دغدغه‌های "مشروع" با حمایت جمهوری اسلامی از نهادهایی مانند حزب‌الله و حماس با موضع ضداسرائیلی این کشور تمایز قائل شد.
باراک اوباما رسیدن به این سطح از مذاکرات هسته‌ای را دستاورد دیپلماسی خود دانست و گفت زمانی که روی کار آمد، بین کشورها اختلاف بود و جمهوری اسلامی دست بالا را داشت، اما اکنون جامعه جهانی، حتی چین و روسیه همراه شده‌اند و تحریم ایران موثر افتاده است. به اعتقاد آقای اوباما این اتفاق باعث شده که جمهوری اسلامی در مقابل اتحاد جامعه جهانی منزوی شود.
او بار دیگر تاکید کرده که جمهوری اسلامی می‌تواند از این مرحله بگذرد و "با توجه به توانایی و منابع فوق‌العاده‌ای که دارد به یک قدرت منطقه‌ای موفق تبدیل شود که هم برای مردم این کشور، هم منطقه و هم آمریکا اتفاقی خوب است."
Read more

۱۳۹۳ آذر ۲۱, جمعه

سرانجام مذاکرات هسته ای و چالش های پیش روی جمهوری اسلامی


بر اساس مطالب دریافتی از دوستان ویاران کمپین سفارت سبز، خامنه ای طی پیامی کوتاه به اوباما ریس جمهور آمریکا ،آخرین درخواست های استراتژیک نظام در مقابل توافقات اتمی را بشرح زیر خلاصه و تاکید داشته که اگر توافق اتمی برگ برنده اوباما است،باید مسائل زیر بعنوان ضامن بقا و تداوم پایه های قدرت جمهوری اسلامی، در سبد توافقات به نفع نظام باشد:
یک-رئیس جمهور آمریکا برای تقویت مواضع شیعیان منطقه و در راس آن ایران اسلامی در مقابل القاعده و افراطیون جهادی سنی چون داعش باید از مرحله کلام وارد عمل شود.

دو- رژیم بشاراسد بصورت مرضی الطرفین در سوریه بماند.
سه-شناسایی حضور فعال نیروهای سپاه قدس نظام در عراق .
چهار- تضمین بقای نظام جمهوری اسلامی باید بار دیگر از سوی دستگاه حاکمیت آمریکا تاکید گردد.
پنج- اوباما با در خواست ترکیه مبنی بر ایجاد منطقه ی امن در شمال سوریه مخالفت نماید.
شش-عدم تصویب تحریم های غیر اتمی به بهانه حقوق بشر یا کمک به تروریسم،یا هر بهانه دیگر ،بعد از حصول به توافقات اتمی.
در مقابل تعهدات جمهوری اسلامی شامل نکات زیر بوده است:
یک- همکاری پنهان و غیر اعلام شده با ائتلاف علیه داعش و در راس آن امریکا بمنظور ریشه کن کردن داعش در عراق و سوریه و احتمالا سایر نقاط.
دو-بیش از 90 در صد خواسته ای رئیس جمهور آمریکا در خصوص مسائل اتمی ، از نظر رهبری پذیرفتنی است که وزیر خارجه نظام حامل این پیشنهادات در کنار میز مذاکرات است. ده در صد باقیمانده بخاطر مانور رهبری در داخل است که رئیس جمهور آمریکا باید این مشکلات نظام را که عمدتا مخالفت نهادهای نظامی ،روحانیت سنتی حوزه علمیه قم و ائمه جمعه و جماعت و اکثریت اعضای مجلس شورای اسلامی با روحانی و تیم مذاکره کننده است.درک نماید تا بعد از امضای توافقات تیم روحانی تحت فشار این گروه نبوده و دور از حملات انتقادی قادر به اداره امور جاری و بخصوص احیای اقتصاد کشور پس از رفع تحریم ها علیرغم کاهش قیمت نفت باشد
سه-نظام می پذیرد که فعالیت هسته ای خود را تا حدی تعدیل نماید که کشورهای منطقه قانع شده و اقدام به مسابقه تسلیحات اتمی ننمایند.
چهار- نظام می پذیرد که حاصل توافقات طوری باشد که رئیس جمهوراوباما بتواند اعلام کند دستآوردش از مذاکرات دو جانبه هسته ای آنچنان است که نه تنها جمهوریخواهان بلکه لابی مخالف اسرائیل در آمریکا نیز قانع گردند.
با توجه بمراتب فوق بنظر میرسد اگر اتفاق غیر مترقبه ایی رخ ندهد طرفین در حال رتق و فتق آخرین مسائل با قصد و اراده نهایی کردن توافقات هسته ای می باشند تاکید طرفین بر این است که روی توافقات باید طوری کار کرد که رئیس جمهور آمریکا قادر باشد در تقابل اعتراض مخالفین ادعا نماید که جمهوری اسلامی به تعهدات خود عمل نموده و همه راههای حصول به سلاح اتمی بسته شده است متقابلا رژیم تهران بتواند مخالفین داخلی و خارجی خود را مجاب نماید که حقوق هسته ایی ایران برابر قوانین بین المللی و احکام شرع مبتنی بر ولایت مطلقه فقیه رعایت گردیده و با لغو تحریم ها و گشایش مالی خطر فروپاشی نظام از بین میرود.
در گزارشات کلیدی راجع به مسائل ایران از سوی برخی از بازیگران صحنه روابط بین الملل عمدتاً روی چند مسئله زیر تاکید شده است:
 گرچه رژیم تهران بعلل عدیده و در راس آن عدم مشروعیت داخلی و خارجی و نیز ورشکستگی اقتصادی ناشی از تحریم ها و کاهش روز افزون قیمت نفت در آستانه فروپاشی است.اما بعلت نبود یک آلترناتیو این تفکر را در بین سران غرب تعمیم داده است که نمی توانند خارج از رژیم جمهوری اسلامی روی مخالفین رژیم که یکدست نبوده و پراکنده بود ودر جزیره های جداگانه و دورازهمدیگر هستند حساب بنماید که همچون اوضاع سوریه که ازبغل این بحران داعش زاده شد یا لیبی که همچنان نا آرام است اوضاع ایران بدتر از این که هست بشود.این نگرانی در چنان حدی است که پس از پخش خبر بیماری رهبر رژیم ،محافلی در غرب ،فرمانده سپاه قدس قاسم سلیمانی را ولو با کودتا و حفظ چهار چوب نظام فعلی بعنوان جایگزین در نظر گرفته علیرغم ذکر اسم وی در لیست تحریم های قطعنامه های شورای امنیت اخیراً وی را عمداً بزرگنمایی و معروف می نمایند.
باین ترتیب بنظر میرسد 5 بعلاوه 1 و در راس آن آمریکا بقای رژیم در منطقه را بعلت نبود اوپوزیسیون متحد و یکپارچه و منسجم و قدرتمند و همچنین پروسه ظهور یک قدرت شیعی در مقابل افراطیون جهادی سنی که مخرج مشترک شان القاعده و داعش بوده در حوزه امنیت ملی خود قرار داده اند.
شایان ذکر است که رهبران ترکیه باین امر آگاهی یافته و اخیراً آلترناتیو دیگری راکه فاقد افراط و تفریط های طیف عربستان و قطر در مقابله با طیف جمهوری اسلامی همراه با متحدین آن درمنطقه ، بعنوان اسلام میانه به جهانیان معرفی و بطور قاطع در حال ایجاد آن هستند . ورود ترکیه علیرغم سکولار بودنش در قانون اساسی به بازی اسلام مداری ،وضعیت خاور میانه را بد تر از آنچه که هست خواهد نمود. حاصل این قضیه در غایت امر می تواند به محاصره شدن کشور ایران با مخالفین دخالت رژیم اسلامی در مسائل آنان و در نتیجه نوعی اتحاد مقدس علیه سرزمین ما و سرانجام تکه پاره کردن آن بیانجامد.تنها چاره ممانعت ازین امر همانطور که این کمپین بار ها تاکید داشته اتحاد همه ایرانیان مخالف رژیم علیه حکومت ولی فقیه و تلاش مشترک و واحد برای فروپاشی آن می باشد.

کمپین سفارت سبز 
دفتر مرکزی- اسلو
آذرماه 1393 برابر با دسامبر 2014
Read more

۱۳۹۳ آذر ۲۰, پنجشنبه

شروع عملیات برنامه اقتصاد مقاومتی رهبر جمهوری اسلامی با گرانی نان ؟

به گفته رسانه های جمهوری اسلامی گرانی بیش از حد انواع نان که قوت اصلی مردم فقیر کشور است از نقاط مختلف کشور به گوش می‌رسد! تنوع نرخ‌های نانوائی ها به حدی است که برخی مسئولان نظام اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها، میزان افزایش قیمت نان را که قرار بود حداکثر ۳۰ درصد باشد، به طور میانگین ۳۰ تا ۳۵ درصد دانسته و البته شواهد ‌حکایت از دست کم ۴۰ درصد دارد . 
شاید خبر گران شدن نان برای بخشی از مردم فقط شنیدن آمار و ارقام باشد و یا حتی بخش دیگری که ۶ میلیون ثروتمند وابسته مستقیم و غیر مستقیم به مراکز قدرت نظام هستند اصلاً چنین اخباری را نه دنبال می کنند و نه برایشان مهم است ،اما برای میلیونها نفری که زیر خط فقر هستند ( به گفته مقامات جمهوری اسلامی ۷ میلیون نفر در شرایط فقر شدید بسر می برند که در آینده‌ای نزدیک میزان آن به ۱۰ میلیون نفر افزایش خواهد یافت ) آنقدر اوضاع اسفناکتر خواهد شد که از گرسنگی و بدبختی حتی توان اعتراض هم ندارند.
طبق آمار دولتی حداقل فقط تهران ۱۵۰۰۰ کارتن خواب دارد که این آمار نشان از آن دارد که صدها هزار کارتن خواب و بی خانمان که سهم آنها از ثروت کشور فقط یک کارتن یا یک چادر یا حلبی است چه بر سرشان خواهد آمد وکودکان کار و خیابان, کپر نشینان و زاعه نشینان و حلبی آباد و بی کاران و کارگران و خانواده های بی سرپرست و...
آنکه غم نان دارد اما قدرت اعتراض ندارد و آنکه قدرت اعتراض دارد اما غم نان ندارد. ظاهرا مردم ایران منتظرند ،اما هموطن سر در گریبان بردن و نشستن و منتظر معجزه ای ماندن تا فردی ظهور کند یا فلان قدرتی به داد ما برسد،این درد بزرگ را درمان نمی کند. دوای این درد ،ما مردم ایران هستیم ،که باید با درایت این سکوت و خمودگی و بی عملی را بشکنیم و با انجام اقدامات مرتبط با مبارزات بدون خشنونت و سازماندهی نیروها در ایجاد برنامه های نافرمانی مدنی حرکت دموکراسی خواهانه ملت ایران را سازمان و شکل دهیم، زیرا آنچه مسلم است ، تمام جناح های رژیم اعم ازاصلاح طلبان حکومتی و اصولگرایان فقط در صدد حفظ منافع عالی رژیم و رعایت حقوق ولایت مطلقه فقیه هستند . 
پس هموطن ، آنچه منافع ملی ما ایرانیان را تامین می کند خود ما مردم ایران هستیم. بی توجهی و سکوت ما درین مقطع حساس موجب خرابی و بربادی و تجزیه کشورمان می شود .نباید بگذاریم که با عدم اقدام مناسب و بی تفاوتی ما ،نسل های بعدی با نفرت و به بدی ازنسل ما یاد کنند. دشمن اصلی ما مردم ایران و منطقه، نظام جمهوری اسلامی است با حذف این حکومت ،ایران و منطقه و جهان نفس راحتی خواهند کشید.

کمپین سفارت سبز
Read more

۱۳۹۳ آبان ۲۸, چهارشنبه

۱۳۹۳ آبان ۱۲, دوشنبه

پشت پرده ملاقات هسته ای در مسقط

اکنون معلوم شده است که جان کری در دیدار چهارشنبه 23 مهر-15 اکتبر سالجاری با ظریف در وین،حامل نامه شخص رئیس جمهور آمریکا ،به رهبر جمهوری اسلامی بوده است.
اینک با آماده شدن پاسخ خامنه ای،طرفین در تدارک دیدار متقابل ،در 18 آبان برابر با 9 نوامبر درعمان هستند تا پاکت محتوی پاسخ خامنه ای به اوباما ،تحویل جان کری شود. علی اکبر ولایتی مشاورارشد رهبر که در اغلب جلسات فیمابین آمریکا-تهران در عمان شرکت داشته،بعد از اعلام تاریخ اجلاس عمان،گفته است : مذاکرات هسته ای باید تا سوم آذر یعنی 24 نوامبر به نتیجه برسد.ظاهراً اوباما در نامه خود پیشنهادات و استدلالاتی را داشته ،که رهبرجمهوری اسلامی ،با پذیرش مشروط آنها ، عمان را،جایی که اولین ملاقات ها و مذاکرات طرفین ،بعد از سه دهه تنش ، در آنجا رقم خورده،بعنوان محل نهایی شدن توافقات در یک کشور اسلامی،انتخاب نموده است تا بعد از توافق با آمریکا، این کشور بتواند بقیه اعضای 5 بعلاوه 1 را برای مذاکرات و توافقات نهایی مجاب نماید.
به گزارش آگاهان،اوباما از رهبرجمهوری اسلامی ، در خواست نموده همانطور که 5 بعلاوه 1 مسائل دیگری چون حقوق بشر را، شامل مذاکرات اتمی ننموده اند،تهران نیز مسائل خارج از مسئله اتمی چون سوریه ،داعش و... غیره را به توافقات اتمی ربط نداده میزان غنی سازی وتعداد سانتریفیوژ ها را، که به نظر آژانس انرژی اتمی، قادر به غنی سازی برای سلاح هسته ای نخواهد بود،برساند.
برای لغو نهایی تحریم ها ،احترام به پروتکل ها و قوانین بین المللی ،همچون لغو تدریجی تحریم ها و نیز،اجرایی کردن پروتکل الحاقی،جهت راستی آزمایی آژانس، با دسترسی به سایت های مربوطه،شرط لازم و ضروری، جهت جذب اطمینان و اعتماد جامعه بین المللی، بمنظور ورود فعال و صلح آمیز ایران ،به جامعه جهانی و برخورداری از مزایای اقتصادی این جامعه ،می باشد.
با توجه به مراتب فوق باستحضار میرساند:
الف-از دیدار وین تا مسقط ،برخی اظهارات تند فیمابین ،بخصوص حملات لفظی نزدیک به تهدید های جنگی و الفاظ غیر متعارف و غیر دیپلماتیک مقامات نزدیک به بیت رهبری در ایران ،علیه آمریکا و متقابلاً عکس العمل تند برخی مقامات آمریکایی علیه تهران،عمدتاً جنگ زرگری وبمنظورمصرف داخلی وحصول به مقاصد خاص (ایران:تهدید دشمن فرضی در خارج و سیاست ایجاد ترس و وحشت و سرکوب در داخل) و آمریکا(مجاب کردن لابی اسرائیل و رای دهندگان در آستانه انتخابات 4 نوامبر کنگره آمریکا ،مبنی بر اینکه کاخ سفید ،در مقابل تهران شل نیآمده و ضعیف بر خورد نکرده و این اصل را می داند ،که عدم توافق ،بهتر از امضای یک توافق بد است) درین خصوص عملکرد تهران ،با توجه به نیاز بیشتر به مصرف داخلی ،خشن تر از کاخ سفید بوده است.
ب-طی این مدت مقامات غرب بخصوص 5 بعلاوه 1 عمدتاً تاکید داشته اند که اکنون توپ در زمین تهران است. بنابراین اگر توافقی انجام نگیرد،تهران مسئول بوده و نتایج این شکست ،تنها متوجه تهران خواهد شد.
پ-خامنه ای پی برده ،که لغو یکجا و یکباره تحریم ها بر خلاف قوانین بین المللی و قطعنامه های شورای امنیت بوده و 5 بعلاوه 1 ناچارا ً،باید بتدریج بصورت قانونی و زمانبندی شده و در مقابل راستی آزمایی ها،از سوی آژانس اتمی،تحریم ها را لغو نماید. در نتیجه محوریت پاسخ نامه اوباما ،از سوی خامنه ای در خصوص جدول زمانبندی لغو تحریم های کلیدی سرنوشت ساز می باشد که عمدتاً خارج از چهار چوب قطعنامه های شورای امنیت علیه تهران باجرا در آمده است.
در عین حال مدت زمان نظارت به برنامه هسته ای که از سوی تهران 5 سال و 5 بعلاوه 1 حداقل دو دهه پیشنهاد گردیده،از سوی خامنه ای حداکثر 8 سال در برابر کسب امتیازهای لازم است.
باین ترتیب بنظر میرسد:
یک- با کسب اطمینان خامنه ای که با توجه به حصول به تکنولوژی تمام عیار ساخت سلاح اتمی،هر موقع نظام اسلامی مصلحت بقای خود را در تولید سلاح هسته ای به بیند،این کار شدنی خواهد بود.
بعلت فشار های مالی ناشی از عدم پرداخت حقوق مزدوران تروریست رژیم در خارج و تغذیه تسلیحاتی و مالی آنان اعم از حزب الله لبنان، جناحی از داعش،حماس،جهاد اسلامی، جناحی از طالبان افغانستان و پاکستان و القاعده، و گروه های جهادی در عراق یمن لبنان آفریقا و از همه مهمتر هزینه جنگ داخلی در سوریه ،جنگ غزه ، جنوب لبنان و دخالت نظامی در یمن ، جهت حصول به عمق و اهداف استراتژیک خود در منطقه و جهان،توافقات کره شمالی با آمریکا قبل از آزمایشات اتمی این کشوررا ،الگوی توافقات اتمی جاری خود با آمریکا قرار داده است.
کاخ سفید نیز با توجه باینکه بطور معمول روسای جمهور در دوره دوم ریاست خود برخی کرسی های خود در سنا و مجلس نمایندگان را از دست میدهند در نتیجه با دور نگری ،پیروزی کاندید دموکرات ها در انتخابات آتی ریاست جمهوری را به پیروزی میان دوره ای گنگره ترجیح داده است.بخصوص اینکه توافقات هسته ای ،با تهران تنها دستآورد سیاست خارجی اوباما در مقابل لیست طولانی از ضعف های این سیاست،بشمار خواهد رفت.
دو- گرچه طرفین منافع خود را در نظر گرفته و با حذف شدن مسئله نقض فاحش حقوق بشردر ایران از سوی جمهوری اسلامی ،حذف خطر اتمی را در دورنمای اقدامات خود تصور نموده اند.آنچه که کمتر مورد توجه قرار گرفته کاهش قیمت نفت بعلت خود کفایی آمریکا از نفت خلیج فارس و ورود به جرگه کشورهای صادر کننده نفت است که همراه با افزایش تولید نفت از سوی عربستان ،موجبات کاهش 30 در صدی قیمت نفت را در جهان فراهم ساخته است.
مشاورین خامنه ای وی را متقاعد کرده اند که با حذف 30 در صدی در آمد ارزی ناشی از صادرات نفت بعلت کاهش قیمت آن تنها راه چاره جهت افزایش دو باره قیمت نفت در جهان و در نتیجه تداوم بقای نظام اسلامی،امضای توافقات اتمی جهت لغو تحریم ها و امکان صدور نفت بیشتر جهت اثر گذاری در بازار نفت و بالا بردن ارزش قیمت نفت در بازار جهانی ،این کاهش در آمد ارزی خود را ولو بتدریج جبران نماید.از سوی دیگرهمین مشاورین کاهش قیمت نفت را مهمترین عامل سقوط و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی نام برده اند. وحشت خامنه ای از تکرار این حادثه در ایران اسلامی و فروپاشی رژیم اسلامی در پی شورش تهیدستان و گرسنگان ناشی از کاهش در آمد نفت می باشد.
باین ترتیب در چنین اوضاعی که هر کسی به فکر خویش و منافع خود بوده ملت ایران نیز چاره ای جز اندیشیدن به منافع ملی خود و خلاصی از این روز مرده گی تحمیل شده از سوی رژیم اسلامی را ندارد.تاریخ کشورهای منطقه و جهان از هند تا آفریقای جنوبی نشان میدهد وقتی یک ملتی با اتحاد، گام های عملی جهت مبارزه با انقیاد و دیکتاتوری بر داشته و بطور یکپارچه علیه وضع موجود قیام نموده و یک صدا بپا خاسته،شاهد مقصود یعنی آزادی را سرانجام در بر گرفته است.

کمپین سفارت سبز 
دفتر مرکزی-اسلو - نروژ
13 آبانماه 1393 برابر با 4 نوامبر 2014

Read more

۱۳۹۳ آبان ۷, چهارشنبه

وضعیت حقوق بشردرایران وخیم تر شده است.

سازمان ملل متحد شمار اعدام در ایران در پانزده ماه گذشته را ٨۵٢ مورد ذکر کرده و گفته است این رقم بزرگترین رقم اعدام ها به تناسب جمعیت یک کشور در جهان را نشان میدهد.
احمد شهید گزارشگر سازمان ملل درامور حقوق بشر در ایران، از افزایش اعدام ها اظهار نگرانی کرده است و روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری گفت که این افزایش نشان میدهد از زمان به قدرت رسیدن حسن روحانی، وضعیت حقوق بشردرایران وخیم تر شده است. 
به گزارش خبرگزاری فرانسه ،گزارشگر سازمان ملل در امور حقوق بشردرایران با تأکید بر اینکه در ایران موارد جنایی که حکم اعدام در مورد آنها صادر شده شوک آور است گفت : در یکی از این موارد فردی که به یک نهاد خارجی کمک کرده بود اعدام شده است. منظور از” فردي كه به يك نهاد خارجي كمك كرده”، غلامرضا خسروي سوادجاني از هواداران سازمان مجاهدين خلق است كه به جرم كمك مالي به برنامه همياري سيماي آزادي دستگير، زنداني و شكنجه و اعدام گرديد.
احمد شهيد كه سه شنبه گزارش تازه خود در مورد وضعیت حقوق بشردر ایران را به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرده گفته است که از اعدام روز شنبه گذشته ریحانه جباری، بجرم قتل فردی که اورا مورد خشونت جنسی قرار داده بود شوکه شده است.
گزارشگر سازمان ملل در امور حقوق بشر در ایران حسن روحانی، را به ناتوانی در انجام تعهدات خود نسبت به بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران متهم کرد. وي روز دوشنبه در مصاحبه با صدای آمریکا نیزگفت: که محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه جمهوری اسلامی، "عاشق ایجاد ممنوعیت" برای اوست اما حملات وی به خود را در کارش بی‌تاثیر دانست. 
اوهمچنین افزود از ژوئن ٢٠١١ که به عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد درباره حقوق بشر در ایران تعیین شده، تاکنون هر سال از ورود به ایران منع شده است. 
شایان ذکر است که محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه جمهوری اسلامی، كه به تئوريسين شكنجه معروف است، در ماه‌های اخیر حملات متعددی را به احمد شهید داشته است. لاریجانی، آخرین بار، یکشنبه شب گذشته‌ در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو تلویزیون جمهوری اسلامی گفت: که آقای احمد شهید به شدت طرفدار تروریسم است در صورتی که باید با حقوق بشر همراه باشد و با تروریسم مخالفت کند. 
همچنین باید تاکید کرد که آقای احمد شهید  برای تهیه گزارش خود با بیش از ٤٠٠ ایرانی و شماری از زندانیان در ایران گفتگوهای تلفنی انجام داده است.
او در بخشی از گزارش خود می گوید که آزادی بیان و عقیده نیز در ایران همچنان با تهدید روبرو است، بگونه‌ای که هم اکنون ٣۵ روزنامه نگار و نزدیک به ٣٠٠ تن دیگر بدلیل انتشار مقالات ویا بدلیل عقاید مذهبی خود زندانی هستند.
Read more

۱۳۹۳ آبان ۴, یکشنبه

میراث داربعدی خرابه های صدا و سیمای اسلامی کیست؟

زمزمه های تغییرات در صدا و سیمای جمهوری اسلامی مدت هاست به گوش می رسد و هر روز بر ضرب آهنگ آن افزوده می شود. همه نگاه ها به لابی ها و سفارشات پشت پرده این انتصاب دوخته شده است.
آیا بعد از ۲۰ سال دوباره فرد دیگری از جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی سکان هدایت این سازمان عریض و الطویل را بر عهده خواهد گرفت؟ 
سازمانی که با صرف بودجه های آنچنانی؛ از کوچکترین اقبال و جایگاهی در بین مردم ایران برخوردار نیست و هر روزطبق آمارهای رسمی و گزارشات نمایندگان مجلس در صحن علنی؛ باعملکردی ضعیف و جانبدارانه باعث تشویق اکثریت مردم به استفاده از تجهیزات دریافت کانال های ماهواره ای شده است. 
به راستی چه کسی بعد از عزت الله ضرغامی میراث دار این زورق شکسته خواهد بود؟
بیش از ۱۰ سال از بازی های کثیف سیاسی ایشان و همفکرانش بدون هیچ کارنامه موفقی در رسانه به اصطلاح ملی می گذرد. بارها در برنامه ها و مصاحبه ها بابت ایجاد شبکه های مختلف رادیویی و تلویزیونی به خود بالیده و بی کفایتی مدیریتی خویش را با کمیت آن استتار کرده است. وقتی فارغ از هر گونه تعصب یا وابستگی به شبکه های تلویزیون فارسی زبان در سراسر دنیا ؛ در مقام قیاس آنها با تلویزیون ضرغامی بر می آیم.
متاثر از تضییع حقوق به حق مردم ایران می گردم که با صرف سالیانه ۱۵۸۰ میلیارد تومان بودجه دولتی برای رسانه ملی؛ چگونه این سازمان توانایی رقابت با شبکه های کوچک فارسی زبان که بعضا با بودجه ای کمتراز صدا و سیما به حیات خویش ادامه می دهند را ندارد.
با نزدیک شدن به آخرین روزهای ریاست ضرغامی؛ زمزمه ها و گمانه زنی ها حکایت از ریاست محمد حسین صفار هرندی وزیر اسبق دولت نهم یا علی دارابی قایم مقام رییس صدا و سیما می دهند!
دوباره مردانی مرموز از جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی! انتصاب هر یک از این افراد به شرط آنکه تا آخرین لحظات تغییری در تصمیم بیت رهبری ایجاد نکنند؛ نشان دهنده ادامه سیاست های قبلی رسانه ملی است با این تفاوت که رییس بعدی میراث دار مشکلاتی خواهد بود که دیگر با افزایش شبکه های مختلف قابل پوشش و مانورهای متقلبانه تبلیغاتی نخواهد بود.
اولین آزمون رییس جدید کنترل و هدایت تبلیغات مرحله نخست انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری خواهد بود. انتخاباتی که با توجه به بیماری ولی فقیه حساسیتی دو چندان در میان سیاستمداران و گروه های سیاسی کشور ایجاد کرده است و می توان آن را بزرگترین دستاورد نظام بعد از فوت اقای خمینی به حساب آورد آنجایی که محل ترک تازی سه ضلع قدرت حال حاضر در ایران می باشد؛ آقایان هاشمی رفسنجانی؛ یزدی ومصباح یزدی.
آیا تجربه انتخابات ۸۸ دوباره در رسانه ملی تکرار خواهد شد؟ در نهایت کدام یک از این اضلاع قدرت مورد حمایت رهبری ورییس تازه آن قرار خواهند گرفت؟
به هر حال باید متنظرماند و دید که کدام یک از این افراد جایگزین ضرغامی خواهند شد؛ شاید این بار همای سعادت ازنشستن بر روی شانه های وابستگان به جمعیت ایثارگران سرباز زند و شاهد حضور کسانی از طیف های دیگر قدرت در راس این سازمان باشیم.
در فضای انحصاری رسانه های تصویری در ایران؛ داشتن اندک کور سوی امید برای تغییراتی بنیادین در این رسانه ملی با وجود وابستگان به جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی امری تقریبا محال خواهد بود.

م.درخشان
Read more

۱۳۹۳ مهر ۳۰, چهارشنبه

کاهش قیمت نفت و عوارض آن بر سیاست منطقه ای جمهوری اسلامی و روسیه

وقتی قاسم سلیمانی از ماموریت جنگی خود در منطقه برای شرکت در جلسه فرستادگان 4 متحد بحران زده رژیم ، به تهران احضار میگردد.
جلسه ای که ریاست آنرا دو دبیر شورای امنیت ملی رژیم های تهران و مسکو با حضور وزیر دفاع و معاون نخست وزیر لبنان،نخست زیر عراق و دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین، بعهده دارند.باید این جلسه بسیار مهم و تصمیمات آن استراتژیک باشد.
دبیر شورای امنیت ملی روسیه طی این سفر مطلب مهمی گفته که دلیل نشست تهران را فاش می نماید.وی فروپاشی شوری را کاهش بهای نفت توسط آمریکا در دهه 80 نام برد و اینکه کاهش قیمت نفت عمدی و هدف آن ورشکسته کردن ایران و روسیه می باشد.باین ترتیب هدف از اجلاس تهران را چاره جوئی برای رسیدن به منابع مالی جدید جهت تجدید تاخت و تاز های تهران و مسکو در منطقه می توان نام برد.
اقتصاد روسیه عراق و جمهوری اسلامی عمدتاً به صدور نفت وابسته است.
بودجه سالانه آنها بر اساس قیمت نفت بشکه ای بالاتر از 100 دلارتنظیم شده بود .اکنون کاهش بهای نفت به 80 دلار،آن 20 در صد باقیمانده که صرف جنگ و کشتار در منطقه خاورمیانه می شد را کم دارد و باید جبران یا چاره اندیشی شود.بیش از 45 در صد بودجه سالیانه روسیه به صادرات انرژی وابسته است.
اکنون روسها با تحریم و پیآمدهای جنگ اوکراین دست به گریبان هستند.تهران و بغداد هم متاثر از کاهش قیمت نفت هستند.از سوی دیگر زیان کاهش بهای نفت ،بیشتر از تحریم ها نام برده شده است.می ماند سوریه ،لبنان و فلسطین که باید آتش جنگ های نیابتی را گرم نگهدارند. مقصر اصلی کاهش بهای نفت عربستان و افزایش تولید آن،قلمداد شده است. باین ترتیب حاصل این نشست را می توان باین شرح خلاصه نمود:
جهاد اسلامی باتفاق متحدین تروریست خود در فلسطین آتش جنگ دیگری با اسرائیل را شعله ور نمایند.محاصره عربستان باید تکمیل گردیده وبه شورشیان یمن و...باید کمک و معاضدت بیشتری بعمل آید.تا با عکس العمل عربستان اوضاع در منطقه بیشتر متشنج گردیده،با تشدید جنگ های نیابتی از جمله تشدید برخوردهای ائتلاف با داعش ومشکلاتی که ترکیه با اکراد بخصوص با پ کا کا با تحریک رژیم تهران پیدا کرده ،سرانجام بهای نفت و انرژی به سابق و رقم بالاتر از 100 دلار باز گردانند.

کمپین سفارت سبز
Read more

۱۳۹۳ مهر ۱۳, یکشنبه

ترفندهای شیطانی حکومت اسلامی و بیت رهبری آن

الف-باید بشدت شایع شود که داعش در پی دستیابی به اسرار اتمی جمهوری اسلامی بوده و جهت حصول باین هدف ،قصد حمله به ایران را دارد.
ب-همزمان باید شایع نمود که رهبران اپوزیسیون مقیم خارج طی پیمانی مشترک باین نتیجه رسیده اند که تا اسلام در ایران ریشه کن نشود همین بساط تا آخر تاریخ در ایران ادامه می یابد.
با توجه به مراتب فوق باستحضار هموطنان میرساند:
یک-ستاد مزبور با خرید ستون و زمان برنامه در رسانه های مهم خارجی و ارسال اخبار و اطلاعات باصطلاح مهم و ویژه از سوی مزدوران داخلی و خارجی خود به این رسانه ها ،برای حقیقی جلوه دادن این ترفندهای شیطانی خویش ،اخبارطرح و برنامه ریزی شده قبلی و نیز اطلاعات جعلی و دروغین منتشر نموده ،مبنی بر اینکه اخیرا یک واحد نیروی ویژه عراقی در حمله به منزل یکی از اعضای داعش،به سندی دست یافته که داعش در پی دستیابی اسرار اتمی ایران بوده و نیز،اعضای خود را به ترور دیپلمات ها،بازرگانان و دانشگاهیان ایرانی فرا خوانده است.
دو- اخیراً عکس ها و فیلم های ویدئویی مبنی بر سوزاندن قرآن توسط اپوزیسیون ایرانی مقیم خارج در رسانه ها منتشر شده که در بولتن شورای امنیت رژیم با اشاره باین اخبارتاکید شده است که در صورت پیروزی اپوزیسیون قرار است ،تمام مساجد و امامزاده ها ،از جمله مقبره امام رضا و خواهرشان ،با خاک یکسان شده و جشن قرآن سوزی در ایران بعد از فروپاشی نظام اسلامی براه انداخته شود،تا با نشان دادن این اخبار به محافل و اشخاص کلیدی مخالف رژیم ،در درون کشور و ایجاد اختلاف ،مانع از اتحاد اپوزیسیون مقیم خارج با مخالفین رژیم در داخل کشور و در نتیجه مانع پیروزی نهایی مردم ایران علیه این رژیم گردند.
همچنین با انجام قتل های زنجیره ای دیگر، تعدادی از مخالفین سرشناس خود را، در داخل و خارج از کشور، از بین برده و با متهم اصلی نشان دادن گروه داعش و اعضای آن ،خود را مظلوم وقربانی این گروه خودساخته وخود پرداخته جلوه دهند.
سه- این اقدامات، بخاطر شکست نظام ،در برنامه های داخلی و سیاست خارجی ،از جمله توافقات اتمی بر اساس نظرات تحمیلی خود ،به 5 بعلاوه 1 بوده،آنچنانکه در صورت تداوم این شکست ها ،بخصوص قطع شدن امکانات دخالت های رژیم ،در افغانستان و عراق و سوریه و لبنان در راستای تحمیل جنگ های نیابتی خود علیه دشمنان نظام،درمحدوده جغرافیایی این سه کشور،جهت حصول به عمق استراتژیک خود،بخاطر تشکیل دولت های اتحاد ملی در افغانستان عراق و همچنین فروپاشی احتمالی رژیم بشار اسد،این نظام را درآستانه فرسودگی مطلق و فروپاشی نهایی قرار داده است.
باین ترتیب از هموطنان گرامی تقاضا داردهوشیاری خود را در خصوص خنثی کردن چنین واکنش های مذبوحانه از سوی جمهوری اسلامی حفظ نموده ،محافل رسمی و مدنی جامعه جهانی را ،مطلع ازین ترفندهای اهریمنی ضد بشری جمهوری اسلامی بنماییم.

کمپین سفارت سبز
دفتر مرکزی اسلو-
مهر 1393برابر با اکتبر 2014

نروژ
Read more

۱۳۹۳ مهر ۱۰, پنجشنبه

ملت ایران در کنار ائتلاف جهانی علیه داعش و داعشیان

آنچه محمد جواد ظریف وزیرخارجه جمهوری اسلامی در پاسخ سئوالی مبنی بر اینکه در صورت عدم موفقیت تیم اتمی وی ،در مذاکرات اتمی ،افراطیون ،مجلس آتی را در دست گرفته و این فرصت طلائی ،بعنوان نرمش تیم حاضر در برابر غرب از بین می رود، بطور اشکار اعلام نمود، قرار بود به عنوان یک تعلیم و تاکتیک از سوی خامنه ای،بصورت محرمانه درمذاکرات خصوصی با اعضای 5 بعلاوه 1 در میان گذاشته شود. افشای ناخواسته و آشکارشدن این راز از سوی ظریف ،بشدت مورد اعتراض بیت رهبری قرارگرفته است.
استراتژی خامنه ای نشان دادن چهره ای چون ژانوس خدای دو چهره یونان باستان در مذاکرات اتمی بود و تیم ظریف چهره رحمانی این خدا و تیم کیهان شریعتمداری شامل امام جمعه ها و سخنگویان ریز و درشت سپاه و مجلس و بسیج و در مجموع نیروهای امنیتی نظامی چهره شیطانی این خدای دو چهره را ماموریت داشته است ،که در خصوص مذاکرات اتمی برای گول زدن و مجاب کردن 5 بعلاوه 1 با نظرات رژیم نشان بدهند.
با لو رفتن این ترفند و همزمانی آن با اتفاقاتی که در منطقه علیه داعش رخ داد ،فعل و انفعالات جدیدی را ،از سوی نظام ولی فقیه در پی داشته است:
الف-برای مظلوم نمایی و قربانی نشان دادن دولت روحانی و تیم ظریف ،برخی از شخصیت های معروف زندانی ،به تشدید مجازات محکوم و همزمان تعداد زیادی به زندانهایی که به اجرای احکام خشن همچون اعدام معروفند ،انتقال داده شدند. تا روند از رو بستن شمشیر ها ،علیه دولت روحانی از سوی اصولگرایان ،واقعی تر جلوه داده و لو رفتن ترفند اخذ امتیاز اتمی از سوی ظریف ،خنثی گردد.
ب- در نشست شورای امنیت رژیم در حضور رهبری،گزارشی مبنی بر خطرناک بودن ائتلاف اخیر علیه داعش درعراق و سوریه مطرح میشود .
با تاکید بر اینکه این ائتلاف آسمان منطقه را در اختیار گرفته ودر صورت خیزش مردم ایران هر لحظه می تواند علیه نظام بکار گرفته شود.در نتیجه باید سیاست النصر بالرعب رهبری با حدت و شدت بیشتری اعمال گردد.
ج- با توجه به حداقل رسیدن بودجه کمک های نظامی و مالی نظام به حزب الله لبنان وحکومت بشار اسد،بعلت تحریم ها و دور نمایی که در مذاکرات اتمی مبنی بر به بن بست رسیدن احتمالی این مذاکرات و در نتیجه ادامه تحریم ها نشان داده شد و همچنین مسئله سرکوب احتمالی داعش از سوی ائتلاف ضد آن،باید این احتمال داده شود که هم حزب الله و هم بشار اسد با برگ سوخته ای چون نظام بازی ننموده و آینده خود را با آینده نامعلوم نظام گره نزنند ،بلکه با جدایی از تهران و بازگشت به جهان عرب یعنی جائیکه بآن تعلق دارند این آینده را تضمین نمایند.
سفر مشاور رهبر و دبیر شورای امنیت رژیم به دمشق ،جهت مجاب کردن حزب الله و بشار اسد ،به ادامه کمک ها و پشتیبانی نظام از آنها ،حتی در صورت بن بست مذاکرات اتمی بوده است ،با تاکید بر اینکه با ترفندهایی که بکار بسته و تدارکاتی که دیده اند این مذاکرات به بن بست نمی رسد.
با توجه بمراتب فوق و بر اساس نظر سنجی های صورت گرفته از سوی هواداران کمپین سفارت سبز،ملت ایران در کنار ائتلاف جهانی علیه داعش و داعشیان بوده و آنرا مقدمه ای برتشکیل یک اتحاد  دائمی جهانی علیه  نیروهایی چون داعش و رژیم ولی فقیه دانسته و از آن پشتیبانی می نماید.

کمپین سفارت سبز
دفتر مرکزی اسلو-نروژ
مهرماه 1393 اکتبر 2014
Read more

۱۳۹۳ شهریور ۲۳, یکشنبه

انزوای جهانی رژیم های روسیه و جمهوری اسلامی و ترفندهای خروج ازاین انزوا

هفته پیش با دیدار هیات تجاری،اقتصادی،سیاسی 180 نفره روسیه از ایران،سنگ بنای توسعه همکاریهای فیمابین،با قرارداهای 70 میلیارد یوروئی یعنی معادل 100 میلیارد دلار،گذاشته شد،که طی سفر آتی روحانی به مسکو و دیدار با پوتین،این قراردادها ،نهایی شده و به اجرا درخواهدآمد.
محوراین قراردادها،احداث 8 نیروگاه جدید و توسعه و نوسازی صنایع برق،از سوی روسیه در ایران،از جمله در آذربایجان شرقی،اهواز،اصفهان و...باضافه توسعه زیر بنایی و نوسازی صنعت حمل و نقل زمینی(جاده و راه آهن)،هوایی،دریایی(استفاده از بنادرهمدیگر جهت حمل و نقل کالا) و نیز قرارداد پایاپای نفت در مقابل کالا خواهد بود.اطلاعات واصله حاکی است که قرارداد های مزبور،مخالف منافع ملی و در راستای تحکیم قدرت حکومت اسلامی و تداوم اختناق و سر کوب مردم و یکه تازی رژیم در منطقه و جهان بعنوان یک هم پیمان مهم روسیه بوده است.
هدف نهایی این قرارداد ها ،تبدیل ایران به یکی از اقمار و مناطق ماورای بحار(بعلت بازوی دراز رژیم در دخالتها در اقصی نقاط جهان به بهانه حفظ و تداوم و تحکیم شرع اسلام)امپراطوری در حال تاسیس پوتین می باشد. این قراردادها نشان میدهد که پوتین با مطالعات کامل و تدارکات از پیش تعیین شده و با نقشه و برنامه استراتژیک خود ،این قراردادها را ،به دولتمردان کم سواد تهران ،که فقط دغدغه اسلام دارند و نه ایران،تحمیل نموده است. 
هدف پوتین ازین قراردادها، با توجه به اشغال افغانستان در دهه 80 توسط ارتش سرخ،بمنظور تبدیل افغانستان به اقمار اتحاد جماهیر شوروی با حذف اشتباهات مزبور،در مورد ایرانی که قرارست جزو اقمار روسیه در منطقه باشد ،با امعان نظر از تجربیات گذشته و تلفیق آن با مسائل استراتژیک خود در قرن جاری(21) بوده است.
در مورد افغانستان لازم به یادآوری است که،محمد ظاهر شاه قبل از کودتای پسر عمویش داود خان در سال 1352،یک دهه دموکراسی اعلام و از سال 1342 اجرا نمود،که از جمله دستآوردهای این سیاست ،موازنه روابط با غرب و شرق و در نتیجه انعقاد قراردادهای اقتصادی،تجاری با همسایه شمالی اش ،اتحاد حماهیر شوروی بوده است.روسها با اغتنام از فرصت اجرای این قراردادها،جاده های کمربندی در اطراف افغانستان ساختند.تا بعداً مورد استفاده سربازان ارتش سرخ در اشغال افغانستان قرار گیرد.همچنین بسیاری از شبکه های حمل و نقل،ارتباطات و اطلاع رسانی را دست گرفتند.که با تبلیغات و عضو گیری گا گ ب با اغتنام ازین فرصت و این کار موجب رشد و نمو نیروهای چپ طرفدار مسکو در افغانستان گردید، که سرانجام رژیم داود خان را در اردیبهشت 1357 با یک کودتای خونین ،توسط مزدوران کمونیست خود،سرنگون نمودند.
باین ترتیب نقشه اصلی روسها مبنی بر تصاحب افغانستان در دسامبر 1979 با ورود 12000 سرباز ارتش سرخ به افغانستان تحقق یافت.گرچه افغانها همانطور که در قرن 19 انگلیسی های متجاوز را از کشور خود با خفت و خواری تمام بیرون کردند، با مقاومت خود روسها را نیز مجبور به تخلیه افغانستان در زمان گورباچف نمودند.
اکنون پوتین بعنوان افسرعضو گا گ ب آن زمان ،با کسب تجربه های گذشته وپند گرفتن ازین شکست ها،با دورنگری،طرح و نقشه راه ،جهت احیای امپراطوری روسیه ،تصمیم دارد،ایران را با توجه به حاکمیت دولتمردان نالایق ،که حاکمیت ولی فقیه را بر منافع ملی،(همچون دولتمردان نالایق قاجاریه که بی کفایتی شان منجر به پیمانهای گلستان و ترکمانچای و تجزیه کشورمان بدست روسها گردید) ترجیح میدهند درغیاب ملتی که مخالف ولی فقیه است،با یک قرار داد ترکمانچایی دیگر،ایران ما را تحت سلطه خود در آورد.                                
درعین حال تشدید ماه عسل روابط ولی فقیه با پوتین، نیم نگاهی هم، به برنامه موازی ودوگانه خامنه ای در خصوص مسائل منطقه،ازجمله مسئله داعش، عراق،سوریه و برنامه اتمی دارد. خامنه ای با نشان دادن تعمدی گذاشتن همه تخم مرغ ها در سبد پوتین،آنهم در آستانه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد و نهایی شدن مسئله اتمی و تحریم ها،سعی دارد،از غرب و در راس آن آمریکا ،در خصوص مسائل فوق امتیاز بگیرد.
خامنه ای حضور غرب جهت سرکوب داعش و در نتیجه تقویت دولت جدید عراق ،بمنظور جلوگیری از رشد بیشتر کردهای عراق و ادعای استقلال و ممانعت ازآغاز یک بازی دومینو به نفع اکراد در ایران،عراق،سوریه را قبول دارد و می پذیرد.اما مخالف حضور غرب در سوریه است.چون عقیده دارد سرکوب داعش در سوریه ،به تقویت نیروهای ملی و میانه رو و سرانجام سقوط دولت بشار اسد ،منجر خواهد شد.در حالیکه چینی ها دیگر متحد حکومت تهران، بخاطر جلو گیری از اشاعه افراط گرایی اسلامی در ایالات مسلمان نشین خود از جمله سینک یانک،اجماع جهانی علیه داعش را با سکوت خود پذیرفته اند.
شایان ذکراست که یکی دیگرازاهداف خامنه ای درانعقاد قراردادهای فوق باروسیه ، علاوه برتحکیم موضع خود در قبال غرب ،در رابطه با مذاکرات اتمی،کسب پشتیبانی کامل مسکودرایستادگی مقابل غرب بخصوص درشورای امنیت ، جهت حفظ موقعیت فعلی در سوریه و تداوم قدرت بشار اسد می باشد.
در چنین اوضاعی که همه بازیگران منطقه ای و جهانی بفکر منافع خود هستندواز حفظ منافع ملی مردم ایران اصلا بحثی در میان نیست.وظیفه تک تک ما ایرانی ها ،این هست ،که با تمام توانایی ها وامکانات خود،بااین قراردادهای ننگین و استعماری،بطورمتحد و یکپارچه مخالفت نموده،مانع تبدیل ایران مان، به یکی از اقمار قدرت پوتین در منطقه گردیم.
منافع ملی و حفظ تمامیت ارضی کشور،اقتضا می کند که داعش و داعشیان هم در عراق،هم سوریه واز همه بالاترومهم تر پدر خوانده و محورو مرکز شرارت داعشی در منطقه و جهان یعنی نظام ولایت فقیه ، منحل گردیده،جای خود را به یک حاکمیت مردم سالار آزاد و سکولار بدهد.

کمپین سفارت سبز
دفتر مرکزی اسلو- نروژ
پانزدهم سپتامبر 2014 برابر با بیست و چهارم شهریور ماه 1393
Read more

۱۳۹۳ شهریور ۲۱, جمعه

ایران اتمی چالشی برای غرب

کتاب «در انتظار یک ایران اتمی» با عنوان فرعی «چالشی برای امنیت آمریکا» نوشته ژاکلین دیویس و رابرت فلاتزگراف که به بررسی احتمالاتی درباره برنامه هسته ای جمهوری اسلامی و خطاب به تصمیم گیران آمریکا نوشته شده ، توسط انتشارات دانشگاه کلمبیا در ژانویه سال جاری و در ۲۷۲ صفحه چاپ و منتشر گردید . 
نویسندگان کتاب می گویند «در انتظار یک ایران اتمی» محصول چند سال پژوهش و تحلیل آنها می باشد . فرضیه‌ای که آنها در ابتدای کتاب خود مطرح می‌کنند این است که طبق شواهد موجود، جمهوری اسلامی تمایل دارد که به یک دولت مجهز به سلاح هسته‌ای تبدیل شود. اگر برنامه هسته‌ای آنها متوقف نشود یا به تاخیر نیافتد در آن صورت آمریکا و کشورهای همجوار ایران باید به همزیستی با  یک کشورهسته‌ای تن دهند. از این رو به عقیده آنها، آمریکا و متحدانش باید به یک برنامه بازدارنده و دفاعی بیاندیشند.

نویسندگان کتاب سوالاتی طرح می‌کنند و درصدد پاسخ به آنها هستند:
اگر نتوانیم جمهوری اسلامی را از برنامه خود بازداریم، آیا می‌توانیم با آن زندگی کنیم؟ اگر آری، چگونه؟ آیا ایران هسته‌ای قابلیت بازدارندگی دارد؟ و آیا رهبران جمهوری اسلامی در زمان مدیریت بحران و لزوم کنترل اوضاع، بازیگران معقولی هستند؟ آیا داشتن سلاح هسته‌ای موجب می‌شود آنها در تصمیمات سیاست خارجی خود بی‌پروا شوند؟ یا از آن به‌ عنوان یک سپر دفاعی برای حفظ منافع حیاتی خود استفاده می کنند ؟
به ادعای  نویسندگان این کتاب  «زیرساختارهای لازم برای داشتن سلاح هسته ای، آماده است اما فعال شدن آن به تصمیم رهبری سیاسی جمهوری اسلامی بستگی دارد.همچنین از سوی دیگر به نظر آنها دیدگاه غالب و فراگیر در میان مردم ایران این است که آنها از توسعه فن آوری هسته‌ای حمایت می‌کنند وخواستارآن هستند که ایران در عرصه بین‌المللی به عنوان بازیگر مهم منطقه و جهانی شناخته شود. به اعتقاد نویسندگان، پشت این دیدگاه «تجدید حیات ناسیونالیسم ایرانی» خوابیده است.
دراین کتاب همچنین نقل قولی از فریده فرهی استاد دانشگاه هاوایی،آورده شده که معتقداست برخی مهمترین تصمیمات مربوط به توسعه هسته‌ای در دوره محمد خاتمی گرفته شد و در دوره محمود احمدی‌نژاد این فعالیت‌ها گسترش پیدا کرد اگرچه به اعتقاد نویسندگان کتاب«همه تصمیمات امنیتی در دستان آیت‌لله خامنه ای است.»
سپس نویسندگان کتاب با مروری به وقایع انتخابات سال ۲۰۰۹ وانتخاب مجدد محمود احمدی‌نژاد بعنوان رئیس جمهورپرداخته و به بررسی افزایش تورم و میزان بیکاری و تشدید تحریم‌ها و وابستگی اقتصاد ایران به صادرات نفت می پردازند وبه این نکته مهم اشاره می‌کنند که مقامات ارشد نظام جمهوری اسلامی «با استفاده از مسئله هسته‌ای قصد داشته و دارند، موقعیت داخلی خود را بهبود بخشند واین کار را با گفتن اینکه قدرت‌های امپریالیستی، ایران را از عزت و احترام محروم کرده‌اند، خشم عمومی را از کمبودهای داخلی به سمت کشورهای غربی هدایت می‌کند.»

از سویی دیگر به اعتقاد نویسندگان کتاب، تجربه جنگ ایران و عراق و برخی تحرکات در منطقه، مقامات ارشدنظام اسلامی را متقاعد کرده است که ازتوسعه هسته‌ ای استقبال کنند ومانند برخی ازکشورها همچون کشور ژاپن توانایی تولید سلاح هسته‌ای را برای روز مبادا نگه دارند.

نویسندگان کتاب می گویند که مطابق این دیدگاه، داشتن فن آوری هسته‌ای به جمهوری اسلامی این امکان را می‌دهد که در وقت لزوم مانند زمانی که جامعه بین‌الملل در جنگ ایران و عراق از عراق حمایت کرد،آنها امنیت خود را تضمین شده بداند. «در این دیدگاه در اختیار داشتن فن آوری هسته‌ای می‌تواند به معنای استقلال بیشتر هم باشد.»

منبع: بی بی سی


Read more

۱۳۹۳ مرداد ۲۴, جمعه

وخامت حال خامنه ای و تشدید فشارها برفعالان سیاسی درداخل و خارج ازکشور

بر اساس آخرین بولتن خبری محرمانه که جهت ملاحظه شخص خامنه ای از سوی مسئولین امنیتی و حفاظتی سپاه پاسداران تهیه گردیده است،ایام اخیر شبیه روزهای آخر جنگ هشت ساله توصیف و اقدام مشترک نهادهای امنیتی-نظامی جمهوری اسلامی جهت حفاظت از نظام ولی فقیه و عبور سالم ازین پیچ تاریخی را خواستار گردیده است.
اظهارات اخیر خامنه ای در نشست های مختلف از جمله در گردهمایی سفرا و مسئولین نمایندگیهای سیاسی و کنسولی وزارتحارجه،ما حصل این گزارش و مسائلی چون سرکوب و اختناق و فعال شدن نهادهای فشار و ناقضین حقوق بشر،علیه زندانیان و فعالان سیاسی در داخل و اتخاذ سیاست موازی و دوگانه ،همزمانی خشونت و تعامل یا دگم و سرسختی و انعطاف در سیاست خارجی از جمله این تدابیر بوده است.
شبیه دانستن ایام اخیر با روزهای آخر جنگ هشت ساله،مسئله قبول قطعنامه 598 از سوی خمینی در تیرماه 1367 و آغاز قتل عام زندانیان سیاسی از همین ماه و صدور فتوای قتل سلمان رشدی درین سال(1367) را تداعی میکند.با این فتوا، نظام مصمم شد که اگر با خاتمه جنگ ،بهانه لازم برای سرکوب مردم را از دست داده، فتوای مزبور که نوعی اعلام جنگ با بقیه دنیای متمدن بود،سیاست اختناق و تباهی را تا به آخر ادامه دهد.باین ترتیب ولی فقیه به جانشینان خود توصیه شرعی نمود ،هر وقت دیدید مردم طاقتشان بسر رسیده و در حال شورش و انقلابند ،علیرغم جنگ زرگری دائمی با آمریکا و اسرائیل،فورا یک جنگ دیگر با همسایگان یا هر کشور دیگری راه بیاندازید تا به بهانه آن،ملت سرکوب و اختناق پبروزشود.
خمینی قبل از فوت خود در خرداد 1368 فتوای مزبور را با فتوای تقّدم حفظ نظام بر همه احکام شرعی و از اوجب واجبات شمردن حفظ نظام،دور نمای خطرناکی را علیه مردم ترسیم و دست حاکمان را در ارتکاب هر جنایت و دنائتی باز گذاشت.اخبار واصله از منابع موّثق حاکی است ،که شخص خامنه ای نیز از نظر سلامتی در وضعیتی مشابه خمینی در سال1367 بسر می برد.حفاظت و مراقبت از صحت وی به 24 ساعت در شبانروز افزایش یافته و تیم پزشکی مجرب با اعلام وضعیت قرمز ،وضع سلامتی خامنه ای را با عالیترین و پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی مستقر در بیت رهبری،تحت نظر دائمی دارند.
علیرغم این دقت ،توجه و مراقبت،نامبرده اخیرا و برای اولین بار اظهارات ضد و نقیضی را در بیانات خود خطاب به مدعوین بیت رهبری در خصوص مسائل و مذاکرات اتمی و روابط با آمریکا،اعلام داشته است.
باین ترتیب بنظر میرسد مطالب و موارد زیر در دستور کار و برنامه روز دستگاه حاکمه قرار گرفته است:
الف-تشدید اختناق و سرکوب که طلیعه آن با حمله نیروهای امنیتی به بند 350 زندان اوین و زندانهای دیگر و همچنین حمله به منازل مردم در تهران و شهرستانها و دستگیری تعدادی از فعالان سیاسی آغاز شده است.
ب-قتل خبرنگار هرانا در ترکیه حاکی از آن است که ،تروریست های رژیم در تدارک انجام قتل های زنجیره ای دیگری در داخل و خارج از کشور هستند.
پ-قتل های خاموش و پنهان همچون انفجار کپسول گاز و آتش زدن زندانها و کشتن تعدادی از زندانیان بیگناه،حذف دارو و درمان و مسائل رفاهی زندانیان،مسموم کردن زندانیان،ایجاد تصادفات عمدی برای زندانیان و خانواده آنان، وبلاگ نویسان،خبرنگاران و فعالان حقوق بشر
ت-با توجه به شکست هایی که علیرغم جنگ افروزی در غزه از طریق آتش بس اخیر و در پی تشکیل دولت اتحاد ملی در افغانستان و عراق نصیب حاکمیت گردیده و دست آن از آتش افروزی مشابه در عراق و افغانستان کوتاه گردیده،احتمالا در پی تدارک یک فتنه و آشوب دیگری در منطقه هستند.
ث-تشدید اقدامات و عملیات روانی علیه اتحاد مردم ایران و تلاش جهت ایجاد دو دستگی و نفاق و تعمیق اختلافات بین ایرانیان 
ج-تشدید مسائلی چون ترور شخصیت و سم پاشی علیه مبارزین داخل و خارج از طریق رسانه های وابسته یا مزدور رژیم
با توجه به مراتب فوق باستحضار هموطنان میرساند:
مقطع فعلی تا یک سال آینده ،یکی از سرنوشت سازترین ایام زندگی ما و رژیم اسلامی بعد از انقلاب 57 توصیف شده است.اتفاقاتی در شرف تکوین است،که هوشیاری و توجه بیشتر ما به مسائل کشورمان را می طلبد.
عدم تمرکز و مغشوش شدن مغز خامنه ای یعنی این که جمهوری اسلامی در یک دوره انتقالی سخت و بسیار مهم و سرنوشت سازی گام گذاشته است.
کلیت نظام در حال یک چالش بزرگ بسر میبرد.خامنه ای رهبر خود کامه و همه کاره نظام است.وی همچون مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان نیست که جسد وی را در حال گیاهی زنده نگهدارند،تا از پیچ تاریخی اندک مهم تری،برای رژیم ،چون سرو سامان دادن مجلس خبرگان به نفع رهبری،بسلامت عبور کنند. زندگی خامنه ای و سرنوشت وی به حیات و ممات نظام وابسته است. وی بارها گفته نمی خواهد بیت وخانواده اش بعد از وی به سرنوشت بیت خمینی و خانواده اش دچار شوند.
اینکه طی یک سال آینده بتواند فرزندش مجتبی را آیت الله عظمی و قابل رهبری نموده و به جانشینی خود بگمارد محال بنظر میرسد. اما وی و سپاه قدس و کسانیکه از طریق وی صاحب همه چیز شده اند،باین سادگی خامنه ای را از دست نمی دهند،در نتیجه بطور حتم دست به اقداماتی خواهند زد.
وظیفه ما درین مقطع این است که تا جائیکه می توانیم ،آگاهی رسانی کنیم.آگاهی ملی ،اولین اقدام جهت عبور از این رژیم است.باید مردم سانسور زده درون کشور، بدانند ،در اطرافشان چه می گذرد. آگاهی و اطلاع،اتحاد و همدلی ما ایرانیان ،پاشنه آشیل حاکمیت است.
ما چاره ای جز اتحاد و همدلی نداریم.مردم ایران چاره ای جز آگاهی ملی و اطلاع و فهم و درک وقایع و تشخیص درست از آنچه در صحنه می گذرد ،ندارند.باید همچون گذشته با گردهمایی ،تظاهرات ، مسئله حمله به زندانیان و سرکوب مردم را بگوش جهانیان و محافل حقوق بشر برسانیم.باید مراقب باشیم که رژیم دست به اقدام خطرناک و ابلهانه ای نزند که بخاطر خود کشی سیاسی خود ،ایران ما را نیز بر باد دهد.باید با دقتی ریاضی مسائل حول و حوش کشورمان را ارزیابی کنیم. باید در آماده باش قرمز جهت نجات ایران ازین بساط انیرانی بسر بریم. اقدام کنیم.حرکت کنیم.برای پشتیبانی از زندانیان سیاسی مبارزین و هموطنان و نجات کشور متحد شویم.برخیزیم.
کمپین سفارت سبز
دفتر مرکزی اسلو - نروژ
مرداد 1393-اوت 2014
Read more

۱۳۹۳ مرداد ۱۷, جمعه

پشت پرده مذاکرات غیر منتظره اخیر تهران و واشنگتن

بر خلاف آنچه که در رسانه های عمومی آمده،مذاکرات اخیر ژنو نه بخاطر تسهیل راههای توافق اتمی،بلکه بمنظور همکاری های مشترک رژیم تهران با آمریکا،جهت سرکوب داعش در عراق انجام گرفته است.
حاصل این توافق حملات هوایی هدفمند جنگنده های آمریکایی علیه مواضع داعش در عراق بوده است.
-عمده توان نظامی برونمرزی جمهوری اسلامی در سوریه ،صرف حفاظت از حکومت بشار اسد ،در مقابل نیروهای افراطی ،چون القاعده داعش و سلفی ها میگردد .در نتیجه فراخوانی این نیروها از سوریه ،جهت مقابله با داعش در عراق ممکن نبوده ،لازم است آمریکائیان نیروهای زمینی ،متشکل از از نیروهای عراق ،سپاه قدس و کردها را ،با جنگنده های خود پشتیبانی نمایند.
-بعلت پیوستن نیروهای زبده ارتش صدام به داعش وهمچنین عزیمت نیروهای تندروی اسلامی از قطر و عربستان وبرخی کشورهای غربی به عراق و سوریه و نیز پیوستن نیروهای داعش اولیه که برای حصول به مقاصدی از سوی آمریکائیان در اردن(قریب دو سال پیش) اموزش و تمرین های ویژه نظامی دیده اند، موجب گردید ،مردم منطقه، بالاخص عراق ،با نیروهای زبده ای مواجه شوند ،که با خشونت تمام خواهان اجرای شریعت در سرزمین های اسلامی و حصول به خلافت واحد اسلامی هستند.
-قبل از آغاز فتنه داعش در عراق، جمهوری اسلامی دعوت به همکاری از سوی مقامات آمریکایی در سرکوب این نیرو ها را نپذیرفتند.هدف جمهوری اسلامی ازعدم اقدام مناسب و مقابله با پیشروی داعش در عراق،تا حد نزدیکی به مرزهای ایران ،این بود ،که همانند 8 سال جنگ ایران و عراق،احساسات ملی و میهنی مردم ایران ،به پشتیبانی از حزب الله رژیم در جبهه ها را،به وحدت و یکپارچگی و تقویت جمهوری اسلامی متمرکز نموده، به محض نزدیکی نیروهای داعش به مرزهای ایران ،نوعی اتحاد ملی میهنی بین ایرانیان ،در مقابله با داعش بوجود آورند ،که لازمه این اتحاد،دفاع از نیروهای مسلح رژیم و در راس آن سپاه قدس بوده است.
-طرفین در ژنو همچنین به بررسی آخرین مواضع خود در مقابل مسئله اتمی و رفع تحریم های اقتصادی پرداخته ،مسئله تضمین بقای رژیم توسط آمریکا و نیز قبول شرایط آمریکا برای توافق هسته ای، بمنظور بهره برداری تبلیغاتی کاندید دمکرات ها، در انتخابات ریاست جمهوری و عدم انتخاب ریس جمهوری از جمهوری خواهان ،که همواره تا حدودی مخالف رژیم تهران عمل کرده اند ،تاکید دوباره نموده ،خواهان نهایی شدن توافقات ،در مذاکرات هیات ایرانی، بسرپرستی روحانی در اجلاس آتی مجمع عمومی در نیویورک شدند.
با توجه بمراتب فوق باستحضار هموطنان میرساند:
با توجه به حضور فرستاده ویژه خامنه ای در مذاکرات اخیر ژنو ،بنظر میرسد .در خصوص توافقات اتمی ،تمام جناح های حاکمیت ،اتفاق نظر داشته و اگر اختلافی بروز میدهند .جنگ زرگری جهت مصرف داخلی می باشد.
-حضور نماینده خامنه ای درین مذاکرات ،نشاندهنده بحرانی بودن اوضاع اقتصادی در داخل ، نیاز رژیم به منابع مالی،جهت تقویت مالی و نظامی گروههای تروریستی وابسته به رژیم در منطقه و ایجاد گشایش مالی در داخل ،بمنظور جلوگیری از شورش تهیدستان بوده است.
-بدیهی است در چنین توافقاتی ،طرفین به منافع خود می اندیشند و بدان میرسند. آنچه مثل همیشه مغفول می ماند، منافع مردم ایران است ،که همواره طی حاکمیت سه دهه و نیم گذشته جمهوری اسلامی ،خرج بقای رژیم و تدام حاکمیت موجود گردیده است.این حالت شبیه سرنوشت جاری مردم غزه است ،که بازیگران اصلی آن ،اعم از رژیم اسلامی،حماس و بازهای اسرائیل به بهای کشتار مردم بیگناه ،به مقاصد سیاسی و منافع کلان خود میرسند.
در چنین اوضاعی که همه چیز علیه منافع ملی مردم ایران و بالعکس به نفع بقای رژیم اسلامی در جریان است. آنچه که ایران و ایرانی را از بن بست ضد ملی موجود نجات میدهد ،خود آگاهی ملی ایرانیان از سرنوشت خود ،با توجه به پیشینه های تاریخی می باشد.در چنین ایامی در کمین نشستن ،جهت استفاده بهینه از فرصت ها ،با انجام نافرمانی های مدنی و سرانجام خیزش عمومی ،تنها راه نجات ایران و ایرانی ازین وضعیت انیرانی می باشد و بس.

کمپین سفارت سبز
دفتر مرکزی اسلو- نروژ
مرداد 1393 اوت 2014
Read more

۱۳۹۳ تیر ۱۵, یکشنبه

سکوت و بی تفاوتی ایرانیان عامل بقای نظام جمهوری اسلامی است .

دولت روحانی در برزخ مشکل داخلی (مسئله تامین منابع مالی یارانه های نقدی تحمیلی از سوی دولت کودتایی برگزیده رهبریت نظام) و خارجی (مشکل تامین منابع مالی تروریسم منطقه و بین الملل ، ساخته و پرداخته رهبریت نظام) مجبور به مماشات اتمی گردیده است .
اگر سیاست یارانه های نقدی بمنظور وابسته کردن اکثریت طبقه تهیدست جامعه ایران به نظام و در نتیجه بعلت این نیاز حیاتی ، فقدان همت لازم برای تغییر این نظام بود ، سیاست ایجاد و پرورش و تامین هزینه گروههای تروریستی اعم از افراطیون شیعه و سنی،بمنظور تثبیت نظام و صدور انقلاب اسلامی،ابتدا به منطقه و سپس سایر نقاط جهان بوده است.
شاخک های این تروریسم تا آنجا پیش رفت که در قلب آمریکا(واشنگتن) قصد ترور سفیر سعودی را داشت. رژیم با تحکیم پایه های قدرت خود در منطقه (افغانستان، یمن،بحرین،عراق و سوریه و..) زمینه را برای مرحله دوم یعنی حصول به منافع استراتژیک خود در قاره های مختلف جهان فراهم می نمود . مسئله تحریم ها و بی کفایتی دولت قبلی،ورشکستگی اقتصادی نظام در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته،موجب گردید،بودجه اداری و نظامی و لجستیکی تعدادی از گروه های تروریستی خود را نتواند تامین و آنرا بموقع پرداخت نماید.
رهبری نظام، نمی توانست ،بخاطر مسائل مالی ،خطراز دست دادن، گروههای تروریستی حافظ رژیم بشار اسد در سوریه را تحمل نماید. در نتیجه مدتی پرداخت این بودجه ها به گروه های تروریستی در افغانستان،عراق،شمال آفریقا،آمریکای لاتین و جنوبی بعهده تعویق افتاد.
هدف رهبر نظام با قبول تغییرات دولتی و آمدن روحانی بدست آوردن ابزار لازم جهت حفظ وضع موجود در عراق و خلاصی بشار اسد از مهلکه انقلاب مردم سوریه بود. تفکر غالب دولتمردان رژیم این بود که با روی کار آمدن فردی که مبتکر توافقات اتمی سعد آباد بود با باز گشت به این توافق و تعهد به اجرای آن،در اولین فرصت با رفع اندکی از تحریم ها و گشایش مالی خواهد توانست این شبکه های تروریستی را حفظ نماید.اما بر خلاف انتظار،حصول به این منابع باین زودی ها میسر نشد.
خطر شورش تهیدستان موجب گردید اولین گشایش مالی حاصل توافقات اولیه اتمی را صرف بودجه یارانه های نقدی وتامین شکاف های خطرناک اقتصادی نماید. در نتیجه چند ماه پرداخت بودجه مقررتعدادی ازگروههای ترریستی بعهده تعویق افتاد . حاصل این تغافل استیصال و خشم گروههای مزبور و فروختن خود بعنوان مزدور به دول و گروههای مقتدر دیگر و درنتیجه بر گرداندن سرنیزه ها بسوی ارباب سابق یعنی جمهوری اسلامی بود.
آنچه هم اکنون در عراق می گذرد حاصل این تغییر و تحول تحمیلی و شاهد آن این مثل فارسی(کسی که در خانه شیشه ای نشسته به دیگران سنگ پرتاب نمی کند) ونیز این مثل(کسی که باد کشت،طوفان درو می کند) بود و هست. برای اولین باراستراتژی همیشگی رهبر نظام یعنی اتخاذ سیاست موازی و دو گانه که اگر اولی شکست خورد به دومی بپردازد،بهم گره خورده و در حال شکست است.
هدف رهبری رژیم،از روی کار آوردن روحانی ،با پنبه سر بریدن غرب و خرید زمان برای خیزش بعدی از یک سو و تامین منابع مالی جهت چراغ سبز نشان دادن به تروریست های منطقه ای و بین المللی خود بود تا همچون گذشته ،آن کار دیگردر محل را ادامه دهند. گروههای ساخته و پرداخته رژیم در سوریه بعلت نپرداختن حق و حساب ها و نیز هوشیاری طرف مقابل در منطقه برای نفوذ عوامل خود در صفوف و جذب آنان تبدیل به دشمن جدید آنهم در نزدیک مرزهای ایران شد .
درنتیجه بازی خطرناک پرورش تروریسم جهت حصول به مقاصد غائی نظام سرانجام کارمای جنایات این رژیم در گوشه و کنار دنیا را کف دست رهبر این رژیم گذاشت. رهبر همچون همیشه،ساکت ننشسته ازین معضل نیز علیه مردم استفاده خواهد نمود. درپی توافقات اتمی و فقدان حضور دشمن فرضی در معادلات رژیم،بهانه وی ،دشمن جدید در نزدیک مرزها و خطر تجزیه کشور است.
باین ترتیب بهانه دیگری دست رهبری نظام جهت سرکوب جریان دموکراس خواهی و طرفدران حقوق بشر در درون کشور افتاده است. اکنون ملت ایران در سرنوشت ساز ترین لحظه تاریخ خود بسر میبرد. همه بازیگران در صحنه از جمله خود رژیم به فکر منافع خودهستند.آنچه مغفول مانده وقرارست بعلت زیادیخواهی ها،اشتباهات و بیعرضگی رژیم حاکم بر ایران مورد مصادره به مطلوب دیگران علیه منافع ملی قرار گیرد ،مردم ایران و تمامیت ارضی کشورمان است.
در نتیجه سر در گریبان بردن و نشستن و منتظر معجزه ای ماندن تا فردی ظهور کند یا فلان قدرتی به داد ما برسد،این درد بزرگ را درمان نمی کند. دوای این درد ،ما مردم ایران هستیم ،که باید با درایت این سکوت و خمودگی و بی عملی را بشکنیم و با انجام اقدامات مرتبط با مبارزات بدون خشنونت و سازماندهی نیروها در ایجاد برنامه های نافرمانی مدنی حرکت دموکراسی خواهانه ملت ایران را سازمان و شکل دهیم، زیرا آنچه مسلم است ، تمام جناح های رژیم اعم ازاصلاح طلبان حکومتی و اصولگرایان فقط در صدد حفظ منافع عالی رژیم و رعایت حقوق ولایت مطلقه فقیه هستند . 
پس هموطن ، آنچه منافع ملی ما ایرانیان را تامین می کند خود ما مردم ایران هستیم. بی توجهی و سکوت ما درین مقطع حساس موجب خرابی و بربادی و تجزیه کشورمان می شود .نباید بگذاریم که با عدم اقدام مناسب و بی تفاوتی ما ،نسل های بعدی با نفرت و به بدی ازنسل ما یاد کنند. دشمن اصلی ما مردم ایران و منطقه، نظام جمهوری اسلامی است با حذف این حکومت ،ایران و منطقه و جهان نفس راحتی خواهند کشید.

دفتر مرکزی کمپین سفارت سبز اسلو - نروژ
پانزدهم تیرماه 1393 برابر با ششم ژوئیه 2014  


Read more

۱۳۹۳ تیر ۱۱, چهارشنبه

توهم و یا توافق ؟


عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزارت خارجه جمهوری اسلامی و از مذاکره کنندگان ارشد اتمی گفته اند که اگر جمهوری اسلامی محدودیت هایی را در جریان مذاکرات وین بپذیرد، موقت خواهد بود.
همچنین محمدجواد ظریف، پیش از ترک تهران برای شرکت در دور ششم مذاکرات جامع اتمی با گروه1+5 در یک پیام ویدئویی به زبان انگلیسی ، گفته است که طرف های مذاکره تا سه هفته آینده برای رسیدن به توافق فرصت استثنایی دارند . وی گفته وقت کشی به امید گرفتن امتیاز از جمهوری اسلامی در لحظات آخر مذاکرات نمی تواند نتیجه ای بهتر از سال 84 بدهد. او گفته که جمهوری اسلامی آماده است تا گام‌های مشخصی بردارد و نشان دهد که برنامه اتمی اش هموراه صلح آمیز باقی خواهد ماند. ما هنوز فرصت داریم به افسانه ای که می گوید ما به دنبال ساخت بمب اتم هستیم پایان دهیم. دولت من متعهد است به این بحران غیرضروری تا 29 تیر پایان دهد. امیدوارم همتایان من هم همین تعهد را داشته باشند."
ازسوی دیگرجان‌کری وزیر خارجه آمریکا دیروز ضمن یادداشتی در واشنگتن‌پست نوشت: همچنان بین آنچه جمهوری اسلامی می‌گوید ونیت اش از برنامه اتمی و آنچه در واقع محتوای برنامه اتمی‌اش را تا به امروز شامل می‌شود، اختلاف وجود دارد. اختلاف میان آنچه آنها می‌گوید و آنچه انجام داده، اهمیت این را نشان می‌دهد که چرا جامعه بین‌المللی برای اعمال تحریم‌ها علیه آنها متحد شد.
جان کری می‌افزاید: فرصت مذاکره با جمهوری اسلامی رو به پایان است. اگر آنها آماده نباشد، تحریم‌ها سخت‌تر و انزوا عمیق‌تر می‌شود. مذاکره‌کنندگان ما از هم اکنون تا 20 ژوئیه به طور مرتب در وین کار خواهند کرد. ممکن است برای اضافه کردن ساعاتی بیشتری وقت در نظر گرفته شود اما تمدید (مدت مذاکرات) ممکن نیست مگر اینکه همه طرف‌ها با آن موافقت کنند و آمریکا و دیگر شرکای ما به صرف اینکه مذاکرات ادامه یابد، به تمدید زمان آن رضایت نمی‌دهند. جمهوری اسلامی باید در فرصت باقی‌مانده نشان دهد که به طور واقعی تمایل دارد که به نگرانی‌ها پاسخ دهد.

کری در این یادداشت اذعان کرد: اکنون جمهوری اسلامی باید تصمیم‌گیری کند. در زمان مذاکرات جامع اتمی، دنیا به دنبال چیزی جز اینکه آنها حرف‌هایش را با اقدامات اساسی و قابل تصدیق و تایید ثابت کنند، نبوده است. ما طی چندین ماه گذشته یک رشته اقدامات منطقی و قابل تایید که به آسانی قابل دستیابی است را پیشنهاد کردیم که اطمینان می‌دهد جمهوری اسلامی نخواهد توانست به سلاح اتمی دست یابد و برنامه اتمی‌اش به اهداف صلح‌آمیز محدود خواهد بود. در عوض به آنها تضمین داده می‌شود که به طور مرحله‌ای از تحریم‌های مرتبط با فعالیت اتمی خلاص شوند.
وی می‌نویسد: جمهوری اسلامی چه انتخابی خواهد کرد؟ به‌رغم ماه‌ها گفت‌وگو، هنوز نمی‌دانیم. ما می‌دانیم که فاصله‌های جدی هنوز میان آنچه مذاکره‌کنندگان ایران می‌گویند حاضر هستند انجام دهند، با آنچه باید برای رسیدن به توافق جامع اتمی انجام دهند، وجود دارد. ما همچنین می‌دانیم که خوش‌بینی آنها در مورد نتیجه احتمالی این مذاکرات، تابه امروز، با مواضعی که در مذاکرات بیان کرده‌اند، همخوانی نداشته است.
شایان ذکر است در حالی که محمدجواد ظریف و تیم وی براساس توافق ژنو طیفی از تعلیق‌ها و توقف‌ها برای غنی‌سازی 20 درصد در فردو، نصب ماشین‌های سانتریفیوژ جدید، تکمیل رآکتور آب سنگین اراک و... را پذیرفته اند ،
اما هیچ کدام از این اقدامات به خودی خود اهمیت ندارد بلکه موضوع مهم اصل غنی‌سازی و تعداد سانتریفیوژه است. 
5+1 می‌گویند جمهوری اسلامی باید بین 300 تا 3000 سانتریفیوژ داشته باشد که به مفهوم تعطیلی غنی‌سازی صنعتی در ایران است. از سوی دیگر طرف غربی خواهان لغو تدریجی تحریم‌ها ظرف 10 تا 25 سال می‌باشد که به مفهوم عدم گشایش در وعدهای حسن روحانی برای رونق اقتصادی در کشور است . 
دور ششم مذاکرات جامع اتمی از امروز در وین آغاز خواهد شد. این گفت و گوها در18 روز پایانی مهلت شش ماهه توافق ژنو انجام می‌شود.
 
کمپین سفارت سبز
Read more